Ümit Özdağ’dan İzmir ziyareti

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ 8 Eylül’de İzmir’e gelecek ve bu ziyaretinde Çeşme İlçe Kongresi’ne ve çeşitli etkinliklere katılacak

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 12:42
Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ
Ümit Özdağ’dan İzmir ziyareti

Muhabir- Merve Ağrıç/ Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, 8 Eylül’de İzmir gelerek önemli bir ziyaret gerçekleştirecek. Prof. Dr. Özdağ’ın, ilk olarak Çeşme İlçe Kongresi'ne katılarak başlayacağı bu ziyaret, yerel esnafla buluşmalar ve Alaçatı Çarşısı'nda gerçekleştirilecek bir tur ile devam edecek. Prof. Dr. Özdağ'ın bu ziyaretleri, Zafer Partisi’nin İzmir'deki etkisini artırma çabalarının bir parçası olarak öne çıkıyor. Partinin yeni üyelerle güçlenmesi ve yerel halkla kurulacak temasların, bölgedeki siyasi atmosferi etkilemesi bekleniyor.

ÖZDAĞ’IN 8 EYLÜL PROGRAMI

Program’ın detayları ise şöyle olacak; Özdağ, saat 14.00’da Zafer Partisi Çeşme İlçe Kongresi'ne Katılım sağlayacak (Çakabey Kültür Merkezi). Ziyarette yeni üyelerin partiye katılımını simgeleyen rozet töreni gerçekleştirilecek. Saat 15.45’te Çeşme’de esnafı ziyaret edecek olan Özdağ, yerel ticaretin sorunlarını dinleyecek ve bölge halkıyla bir araya gelecek. Son olarak Özdağ, saat 16.30’da Alaçatı Çarşı Turu gerçekleştirecek. Tur boyunca bölge halkıyla bir araya gelerek, onların görüşlerini dinleyecek ve partinin yerel politikalarına dair mesajlarını paylaşacak.

Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.