Acun Ilıcalı: Aynı filmin oynanmasına izin vermeyeceğiz

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Antalyaspor maçı sonrası gerçekleştirdiği açıklamada, "Federasyonumuza güveniyoruz. Niyeti gayet iyi. Ancak olan gariplikleri onlarla paylaşacağız. Videoları onlara ileteceğiz. Bugün olanları herkes gördü zaten” diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2024 23:10
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2024 23:21
Kaynak: İHA
Acun Ilıcalı: Aynı filmin oynanmasına izin vermeyeceğiz

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor, Fenerbahçe'yi misafir etti. Fenerbahçe, deplasmanda karşı karşıya geldiği Antalyaspor'u 2-0 yendi. Maçtan sonra Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

Bildiğimiz her şeyi bir araya getirip öyle konuşacağız

Türkiye'de garip şeyler olduğunu ve 1-2 gün içerisinde açıklama yapacaklarını aktaran Ilıcalı, "Antalya'da bugün beklenmedik bir sıcak hava vardı. Oturduğumuz yerden terliyorduk, böyle sıcak bir havada güzel bir takıma karşı galibiyet aldığımız için çok mutluyuz. Futbolcularımızı, teknik hocamızı tebrik ediyoruz. Takımımızın geleceği ile ilgili uzun bir yoldayız, bu galibiyetin faydalı olacağını düşünüyoruz. Türkiye'de şuanda olan garip şeyler var. Taraftarlarımız şunu çok iyi bilsinler, aynı filmin oynanmasına izin vermeyeceğiz. Sıcağı sıcağına tam pozisyonları değerlendirmeden açıklama yapmak istemiyoruz. Bildiğimiz her şeyi bir araya getirip öyle konuşacağız. 1-2 gün içinde yapacağız" diye konuştu.

“Gariplikleri TFF ile paylaşıp, videoları onlara ileteceğiz"

Federasyona güvendiklerini fakat olan gariplikleri onlarla paylaşacaklarını bildiren Acun Ilıcalı, "Fenerbahçe olarak federasyonumuza güveniyoruz. Niyeti gayet iyi. Ancak olan gariplikleri onlarla paylaşıp, videoları onlara ileteceğiz. Bugün olanları herkes gördü zaten. Net penaltı pozisyonunun verilmemesi, vermeyi geçtik incelenmemesi. Bizim VAR'ların yaklaşık 5-15 saniye arasında yüz metre koşusu gibi yapılıp, başka VAR'ların maratona dönmesi, son derece uzun uzun incelenmeler olması garip. Ama öncelikle pozisyonları hep beraber inceleyelim. İki gün içerisinde önemli açıklamalar yapacağız. Bir mağlubiyet aldığımız zaman, bizi bozmaya çalışanlar hedeflerine ulaşamayacak” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.