Age Hareide: Muhteşem bir atmosfer vardı

A Millî Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında İzmir'de Gürsel Aksel Stadyumu'nda İzlanda’yı 3-1’lik skorla mağlup etti. Maçın ardından İzlanda'nın teknik direktörü Age Hareide basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 00:25
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 00:26
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Age Hareide: Muhteşem bir atmosfer vardı

Ay yıldızlılar, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında İzmir'de İzlanda'yı Gürsel Aksel Stadyumu'nda misafir etti. Milli takımımız, Kerem Aktürkoğlu’nun golleriyle sahadan 3-1’lik skorla galip ayrıldı. Aktürkoğlu, üstün performansıyla maça damga vurdu. Maçın ardından İzlanda milli takımın antrenörü Age Hareide açıklamalarda bulundu.

İzlanda milli takımının teknik direktörü Age Hareide şu şekilde konuştu:

“Muhteşem bir atmosfer vardı. Bireysel hatalar yaptık ve kaybettik. Uzun bir aranın ardından böyle bir atmosferde maç oynadık. Türkiye galibiyeti sonuna kadar hak etti. Kerem Aktürkoğlu gerçekten çok iyi oynadı. Kendisi çok çabuk ve bitirici bir oyuncu… Savunma oyuncularımı uyardım. Grupta çıkma şansımızı iyi görüyorum. Ev sahibi oynadığımız maçlarda soğuk havada oynuyorduk. Burada sıcak bir hava vardı.Ülkemizde oynadığımız maçlarda daha iyi performans sergiliyoruz. Evde şansımız daha iyi oluyor. Tabi şuan arada sadece 1 puan var. Zaman içerisinde neler göstereceğini göreceğiz. Henüz hiç bir şey bitmedi. Sonuçta önümüzde oynanacak olan maçlar var. Kendi sahamızda daha iyi oynayacağız.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.