Alisha Lehmann kimdir? Alisha Lehmann kaç yaşında?

Dünyanın 'en güzel futbolcusu' olarak bilinen Alisha Lehmann, Türkiye'ye geldi. Alisha Lehmann, Kadın A Milli Takımı'nın İsviçre'ye karşı oynadığı maçta yer aldı ve tribünlerdeki seyircilerden büyük ilgi topladı. Alisha Lehmann, hayatı, biyografisi merak ediliyor. Peki, Alisha Lehmann kimdir? Alisha Lehmann kaç yaşında?

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2024 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2024 14:43
Kaynak: HABER MERKEZİ
Alisha Lehmann kimdir? Alisha Lehmann kaç yaşında?

Kadın futbolunun yıldız ismi Alisha Lehmann, Türkiye'ye geldi. Geçtiğimiz hafta 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta, A Milli Kadın Futbol Takımı, Kocaeli'de İsviçre'ye 0-2 yenildi. Maça yedek kulübesinde başlamasına rağmen, Alisha Lehmann en çok dikkat çeken oyunculardan biri oldu.79. dakikada oyuna giren ve dünyanın en güzel kadın futbolcusu olarak anılan Lehmann, tribünlerden büyük ilgi topladı. Peki, Alisha Lehmann kimdir? Alisha Lehmann kaç yaşında?

Alisha Lehmann kimdir

ALİSHA LEHMANN KİMDİR?

21 Ocak 1999 doğumlu olan Alisha Debora Lehmann, forvet pozisyonunda oynayan İsviçreli millî futbolcudur.

Alisha, futbol kariyerine FC Konolfingen altyapısında başladı. 2016 yılında BSC YB Frauen'a katıldı ve burada iki sezon oynadıktan sonra 2018'de FA WSL ekiplerinden West Ham United'a transfer oldu. West Ham menajeri Matt Beard, Lehmann'ın İsviçre'de düzenlenen 2018 UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası'ndaki performansından çok etkilendiğini belirtti.[1][2] Nisan 2019'a kadar West Ham formasıyla sekiz gol atan Lehmann, takımının FA Women's Cup finaline yükselmesinde önemli bir rol oynadı ve bu başarının ardından kulüple olan sözleşmesini uzattı. Daha sonra Everton'a transfer oldu ve şu anda Aston Villa'da forma giymektedir.

Alisha Lehmann kimdir

ALİSHA LEHMANN KAÇ YAŞINDA?

Dünyanın 'en güzel futbolcusu' olarak bilinen Alisha Lehmann, 2024 yılında 25 yaşındadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.