Altay, galibiyet hasretine son vermek istiyor

TFF 2.Lig'de mücadele eden Altay Spor Kulübü, sezonun beşinci haftasında Fethiyespor ile kozlarını paylaşıyor. Siyah beyazlılar, ev sahibi olduğu maçlarda en son galibiyetini 23 Şubat'ta aldı. Altay, 220 günlük galibiyet hasretine son vermek istiyor

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2024 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2024 14:31
Muhabir: HÜSEYİN DEMİR
Altay, galibiyet hasretine son vermek istiyor

TFF 2.Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet artıyor. Sezonun beşinci haftasında Altay Spor Kulübü, evinde Fethiyespor'u misafir ediyor. Karşılaşma 29 Eylül Pazar günü Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda saat 16:00'da oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından karşılaşmanın hakemleri; Lütfullah Aslan, Halil Tolgahan Demir, Rüştü Muhammed Orcan olarak belirlendi.Büyük heyecana sahne olacak karşılaşma TFF YouTube hesabından yayınlanacak.

ALTAY MAÇA HAZIR

Altay, oynadığı 4 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 4 puan ile 13.sırada yer alıyor. Fethiyespor ise 1 galibiyet, 3 mağlubiyetle 3 puanla 14.sırada mücadele ediyor. Her iki takım içinde kritik maç olacak. Galip gelen taraf sıralamada avantajı kapacak. Gökhan Karaaslan yönetiminde siyah beyazlılar son hazırlıklarına devam ediyor.

ALTAY GALİBİYETE HASRET

Türkiye'nin ve İzmir'in en köklü spor kulüpleri arasında yer alan Altay Spor Kulübü, finansal krizle ve ekonomik sorunlarla boğuşurken borç batağından kurtulamıyor.2024-2025 sezonuna yeni umut ve heyecan ile başlayan İzmir temsilcisi sponsorluk arayışından sonra henüz destek bulamadı. Siyah beyazlılar, Fethiyespor maçından galip gelerek ivme yakalamak istiyor. Altay son iç saha galibiyetini geçtiğimiz sezon 23 Şubat'ta Giresunspor'u 1-0 yenerek almıştı.Daha sonra evinde 7 maçaç çıkan Altay, 1 beraberlik alırken 6 yenilgi yaşadı. İzmir temsilcisi bu hafta galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.