Altay, sezonun ilk maçına çıkıyor

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Altay Spor Kulübü, sezonun ilk maçında Anagold 24Ezincanspor'u misafir ediyor.Altaylı taraftarlar ve futbolseverler merakla ve heyecanla maç saatini bekliyor. Peki, Altay- Erzincanspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2024 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2024 11:30
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Altay, sezonun ilk maçına çıkıyor

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta büyük heyecan Sarıyer-Afyonspor maçı ile başladı. 2024-2025 sezonunda ilk maçına çıkacak olan Altay Spor Kulübü, Anagold 24Ezincanspor'u evinde ağırlıyor. Nefesleri kesecek mücadele bugün saat 19:00'da Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma TFF Youtube hesabından yayınlanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından karşılaşmanın hakemleri; Fevzi Erdem, Erol Ernek, Ali Gün olarak belirlendi. Siyah beyazlılar, Gökhan Karaaslan yönetiminde hazırlıklarını tamamladı. Dün gerçekleşen antrenmanda teknik ve taktik çalışıldı. Müsabakanı biletleri mobilet.com sistemi üzerinden satışa çıktı. Siyah beyazlı taraftarlar kombinelere ilgi göstermezken bugün oynanacak olan Erzincanspor maçında takımını yalnız bırakmak istemiyor. Sosyal medya üzerinden yönetime tepki gösteren taraftar grupları organize bir şekilde Erzincanspor maçı için hazırlık yapıyor. Altay Spor Kulübü, altyapıdan yetiştirdiği genç futbolcuları kadroda yer verirken tecrübeli oyuncuların da yer alması dikkat çekiyor. Siyah beyazlılar, evinde galibiyetle sezona iyi başlangıç yapmak istiyor.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.