Altınordu, Kırklarelispor deplasmanında

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Altınordu FK, sezonun dördüncü haftasında deplasmanda Kırklarelispor ile kozlarını paylaşıyor. Peki, Altınordu-Kırklarelispor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 11:33
Muhabir: HÜSEYİN DEMİR
Altınordu, Kırklarelispor deplasmanında

TFF 2.Lig'de büyük heyecan başladı. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite artıyor. Sezonun dördüncü haftasında Altınordu ile Kırklarelispor kozlarını paylaşıyor. Nefesleri kesecek olan mücadele 22 Eylül Pazar günü saat 16:30'da Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak. Dev karşılaşma TFF YouTube hesabından canlı olarak yayınlanacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından karşılaşmanın hakemleri; Sabit Selvi, Tuncay Ercan, Bedirhan Soydemir, Tolga Tuna olarak belirlendi.Kırmızı Şeytanlar, oynadığı 3 müsabakada 2 galibiyet, 1 beraberlik ile 7 puanla sezona harika başlangıç yaptı. Kırklarelispor ise oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet ile 4 puanla 8.sırada yer alıyor. Kırmızı lacivertliler Olcay Şahan yönetiminde üst üste elde ettiği galibiyetlerle önemli ivme yakalarken deplasmanda oynayacağı Kırklarelispor maçında 3 puanı hedefliyor.

ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ

Kırklarelispor maçından en iyi sonuçla İzmir’e dönmek istediklerini belirten Altınordu Sportif Direktörü Murat Korkmaz"Sonuç odaklı bakıldığı zaman lige iyi başladık fakat eksikliklerimiz olduğunu biliyoruz. Yeni oluşturulan bir takım olduğumuz için uyum süreci içindeyiz. A Takım düzeyinde büyük oranda bir değişiklik yapıldığı için bu süreçler kolay olmuyor. Bu sürecin içinde puanlar toplamak bize ayrı katkı sağlıyor. Hafta sonu deplasmanda Kırklarelispor ile bir maça çıkacağız. Deplasman maçları zordur ama biz de bu deplasmandan en iyi sonuçla dönmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız"ifadelerini kullandı.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.