Aras Kargo’nun Sultanlar Ligi lansmanı yapıldı

Sultanlar Ligi’nin yeni temsilcisi Aras Kargo’nun lansmanı Swissotel İzmir'de yapıldı. 13 yıl aranın ardından İzmir takımı olarak Sultanlar Ligi’nde mücadele edecek olan Aras Kargo’nun basın lansmanı görkemli bir şekilde düzenlendi

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 23:23
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 23:26
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Aras Kargo’nun Sultanlar Ligi lansmanı yapıldı

Türk sporuna uzun yıllardır destek veren Aras Kargo geçtiğimiz yıl İzmir’de Sultanlar Ligi’ne yükselerek voleybolda da önemli başarılara imza atmaya devam etti. Aras Kargo Spor Kulübü’nün kuruluşunun birinci yılında 2024-2025 sezon açılış lansmanını Swissotel İzmir'de gerçekleştirdi. Türkiye Voleybol Federasyon Başkanı Akif Üstündağ, TVF İzmir İl Temsilcisi Hakan Gürsu, Utku Ayyarkın Aras Kargo Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi, Aras Kargo Spor Kulübü Yöneticileri, sporcuları ve teknik ekip yer aldı. Lansmana spor muhabirleri, spor yöneticileri ve antrenörler de katılım gösterdi.

voleybol

VOLEYBOLUN HEYECANINI İZMİR’E TAŞIYORUZ

İzmir’e voleybol heyecanını yaşatacaklarını söyleyen Aras Kargo İletişim Direktörü Billur Burkutoğlu, “Bu geceyi bizim için önemli kılan İzmir’in kurtuluşunun 102.yılında kutluyoruz. Voleybolun heyecanını İzmir’e taşıyoruz, gerçekten çok heyecanlı bir sezon bizi bekliyor. Değerli yöneticilerimiz, teknik ekibimiz, sporcularımız ve tüm taraftarlarımız, İzmirliler hepinize bu serüvende bizlerle birlikte olduğunuz için teşekkür ediyoruz. Yaklaşık bir buçuk yıl önce bu yola çıktığımızda bizim yanımızda duran değerli genel müdürümüze teşekkür ediyorum” diye konuştu.

voleybol

ADIM ADIM İLERLİYORUZ

Voleybolda adım adım ilerlediklerini belirten Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkin, “Herkese iyi akşamlar… İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunu keyifle kutladık. A Milli Erkek Futbol Takımımız, İzmir’de elde ettiği galibiyetle göğsümüzü kabarttı. Biz bu organizasyonun tarihini belirlerken özellikle bugünü seçtik.  Hepinizin desteğiyle Cumhuriyetimizin ikinci yüz yılında devletimizin desteğiyle birçok değerli iş insanın vizyonuna sahip çıkarak adım adım birlikte kıymetli başarıya ulaşmak için adım adım istihdam yaratan, sanat ve sporla birleştiren bir marka yolunda olmak için ilerliyoruz dedik. Aras Kargo’yu yazılım ihracat ederek gururla bu serüveni ilerlettik” şeklinde konuştu.

voleybol

ARAS AİLESİNE BAŞARILAR DİLİYORUM

Sultanlar Ligi’ne çıkan Aras Kargo’ya başarılar dileyen Türkiye Voleybol Federasyon Başkanı Akif Üstündağ, “Bu anlamlı ve mutlu günde sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Utku kardeşimiz Türk sporuna hizmet ederek bir ilke imza attı. İki yılda gelebilecekleri en güzel noktaya hem sportif anlamda hem de iş hayatında önemli işlere imza atarak yaşattıkları başarılar için Aras ailesine başarılar diliyorum. Sultanlar Ligi’ne sayılı günler kaldı. Türk voleybolu kurumsallık anlamında camiaya gelebilecek en güzel noktalara geldi. Hedefiniz ve heyecanınız yoksa hiçbir yerde başarınız olamaz” dedi.

voleybol

DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ!

İzmirli voleybolseverlerere destek çağrısında bulunan Aras Kargo başantrenörü Suphi Doğancı, “Burada sizlerle birlikte olmak çok mutluluk verici… Açıkçası bizim için en önemli konu; teknik ekibin, idari yönetimin İzmir gibi kıymetli bir şehrimizde voleybolun tepe noktası olan Sultanlar Ligi’nde temsil edebilmek çok kıymetlidir. Uzun süredir voleybol ailesinin içindeyim. Voleybol, Türkiye’nin çok önemli bir markası haline geldi. Bu markada en önde giden Sultanlar Ligi’nde çok ciddi yatırım yapan, dünyada sayılı hale gelmiş ekipler arasında yer alıyor. Bu ekiplere karşı İzmir’de mücadele etmek bizim için çok zor bir görev olduğunu söyleyebilirim. Hedeflerimizi için mücadele edeceğiz. Mutlaka müsabakalarımıza destekleriniz bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.