Arkas Spor, AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nı kazandı

Arkas Spor, Voleybol Erkekler AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası final maçında Halkbank'ı 3-0 mağlup ederek şampiyon oldu

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2024 20:53
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2024 21:04
Muhabir: HÜSEYİN DEMİR
Arkas Spor, AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nı kazandı

AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası final maçında Arkas Spor ile Halkbank kozlarını paylaştı. İstanbul Burhan Felek Voleybol Kompleksi’nde oynanan final müsabakasında Arkas Spor, rakibini 3-0 setle (26-24, 27-25 ve 25-21) mağlup etti. İzmir temsilcisi Balkan Kupasını kazandıktan sonra AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nı da müzesine götürdü. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile AXA Sigorta Türkiye CEO'su Yavuz Ölken, İzmir temsilcisinin kaptanı Burutay Subaşı'na 2024 Erkekler AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nı takdim etti..

EN DEĞERLİ OYUNCU GROZER OLDU

Mücadelenin ‘En Değerli Oyuncusu’ ödülü ise Arkas Spor'un Alman pasör çaprazı György Grozer'e verildi.AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nı ikinci sırada tamamlayan Halkbank takımına madalyalarını AXA Sigorta Emeklilik Süreç Yönetimi Direktörü Kaan Tavukçuoğlu ve AXA Sigorta Türkiye Kurumsal Sorumluluk, Sürdürebilirlik ve İç İletişim Müdürü Erdal Serbest, ikincilik şiltini ise AXA Sigorta Türkiye Kurumsal İletişim ve Marka Direktörü Esra Yücetin takdim etti.AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nda şampiyonluğa ulaşan Arkas Spor takımına madalyalarını AXA Sigorta Türkiye Büyüme ve Satış Stratejileri Direktörü Aylin Akınlı ve AXA Sigorta Türkiye İş Mükemmelliği Müdürü Bora Turhan, kupasını TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken takdim etti.

ARKAS SPOR-HALKBANK: 3-0

SALON: Burhan Felek Voleybol

HAKEMLER: Ozan Sarıkaya, Tuncay Sevim

ARKAS SPOR: Burutay Subaşı, Ertuğrul Gazi Metin, Carisio, Franck, Burakhan Tosun, Grozer (Abdülsamet Yalçın, Gökçen Yüksel, Ulaş Topbaşlı)

HALKBANK: Emre Tayaz, Micah Ma'a, Dick Kooy, Mert Matic, Sotola, Mirza Lagumdzija (Volkan Döne, İzzet Ünver, Batuhan Duman, Sercan Bıdak)

SETLER: 26-24, 27-25, 25-21

SÜRE: 92 dakika (32, 33, 27)

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.