Aston Villa - Ajax maçı ne zaman? Hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak?

Aston Villa ile Ajax arasındaki karşılaşma, futbolseverlerin yoğun ilgisini çekiyor ve birçok kişi tarafından araştırılıyor. Maçın hangi kanalda ve ne zaman gerçekleşeceği, futbolseverlerin özellikle dikkat ettiği detaylar arasında yer alıyor. Aston Villa - Ajax maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta izlenebilecek?

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2024 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2024 10:29
Kaynak: HABER MERKEZİ
Aston Villa - Ajax maçı ne zaman? Hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak?

Aston Villa ve Ajax, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 turunda karşı karşıya geliyor. Taraftarlar, maçın yayın saati, hangi kanalda yayınlanacağı ve şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Aston Villa bu sezon Premier Lig'de iyi bir performans sergiliyor ve 4. sırada bulunuyor. Hollanda temsilcisi Ajax ise lige kötü bir başlangıç yapmasına rağmen 5. sırada ve son 40 puanda yer alıyor. İlk maçları 0-0 berabere sonuçlanan bu mücadelenin rövanşı da oldukça çekişmeli geçecek gibi görünüyor. Peki, Aston Villa - Ajax maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta? İşte detaylar.

Aston Villa - Ajax maçı hangi kanalda ve ne zaman?

Aston Villa - Ajax arasındaki maç, 14 Mart 2024 Perşembe günü saat 23:00'te TV8.5 ve Exxen kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.