Atletico Madrid - Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta? Atletico Madrid - Borussia Dortmund hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nde final için mücadele eden Atletico Madrid ve Borussia Dortmund, çeyrek finalde kozlarını paylaşıyor. İspanyol devi Atletico Madrid, Borussia Dortmund'u ağırlayacak. Atletico Madrid, Devler Ligi'nde son finalist İnter'i eleyerek çeyrek finale yükselmişti. Borussia Dortmund ise PSV'yi mağlup ederek son 8 takım arasına girdi. Peki Atletico Madrid - Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2024 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2024 12:10
Kaynak: HABER MERKEZİ
Atletico Madrid - Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta? Atletico Madrid - Borussia Dortmund hangi kanalda?

Diego Simeone'nin önderliğindeki Atletico Madrid, İspanya'da oynanacak ilk maçta üstünlük kurmak için sahaya çıkıyor. Çeyrek final öncesinde Atletico Madrid'de Alvaro Morata, Antoine Griezmann, Angel Correa gibi oyuncuların performansı göz doldurdu. Borussia Dortmund ise Bundesliga'da istenilen seviyenin altında kalsa da Avrupa'da başarılı olmayı hedefliyor. Şampiyonlar Ligi'nde F Grubu'nda mücadele eden Borussia Dortmund, 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken, Atletico Madrid ise 4 galibiyet ve 2 beraberlikle grup aşamasını tamamladı. Peki Atletico Madrid - Borussia Dortmund maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte, çeyrek final karşılaşmasına dair son detaylar…

ATLETİCO MADRİD - BORUSSİA DORTMUND MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Şampiyonlar Ligi çeyrek finali nefesleri kesmeye hazırlanıyor. Bu heyecan verici aşamada Atletico Madrid ve Borussia Dortmund karşı karşıya geliyor.

İspanyol temsilcisi, ev sahibi olduğu ilk maçta galip gelerek Almanya'daki maç için avantaj elde etmeyi hedefliyor.

Atletico Madrid - Borussia Dortmund karşılaşması, 10 Nisan Çarşamba günü saat 22.00’da başlayacak.

madrid dortmund

ATLETİCO MADRİD - BORUSSİA DORTMUN DHANGİ KANALDA?

Atletico Madrid - Borussia Dortmund maçı Estadio La Peineta’da oynanacak. Öte yandan futbol severler nefes kesecek bu mücadeleyi Exxen üzerinden canlı olarak takip edilebilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.