TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avrupa Ligi son 16 turunda Brighton - Roma maçı ne zaman? Hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Brighton, Roma’yı ağırlıyor. İtalya’daki ilk maçta Roma, rakibini 4-0 mağlup ederek tur öncesinde büyük avantaj elde etti. Futbolseverler ise karşılaşmanın yayınlanacağı kanal ve başlangıç saati hakkında bilgi arayışında. Roma, herhangi bir galibiyet veya beraberlik durumunda tur atlayacak. Peki, Brighton - Roma maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, son 16 turu karşılaşmasına ilişkin detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2024 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2024 13:38
Kaynak: HABER MERKEZİ
Avrupa Ligi son 16 turunda Brighton - Roma maçı ne zaman? Hangi kanalda?

Avrupa Ligi’nde Roma çeyrek finale doğru emin adımlarla ilerliyor. Avrupa'nın kulüp düzeyindeki en önemli ikinci organizasyonu olan Avrupa Ligi'nde son 16 turu mücadeleleri başlıyor. Brighton'un maçı uzatmalara taşıması için Roma'ya karşı en az 4 farklı galibiyet alması gerekiyor. Son haftalarda gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Roma, liginde önemli sonuçlar elde etti. Ancak, Brighton ev sahibi avantajını kullanarak Roma'yı mağlup etmek için sahaya çıkacak. Peki, Brighton - Roma maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, karşılaşmaya dair güncel bilgiler…

Brighton - Roma maçı ne zaman?

Avrupa Ligi'nin son 16 turunda Brighton, Roma'yı ağırlıyor. Roma, tur için daha avantajlı bir konumda. İtalyan takımı, rakibini ilk maçta 4-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Brighton - Roma karşılaşması 14 Mart Perşembe günü saat 23.00'te başlayacak.

Maç, Exxen platformunda canlı olarak yayınlanacak. Avrupa Ligi G Grubu'nda yer alan Roma, oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. İtalyan takımı, bu maçlarda rakip fileleri 12 kez havalandırırken kalesinde ise 4 gol gördü.

Brighton, Avrupa Ligi B Grubu'nu lider tamamladı. Marsilya, Ajax ve AEK gibi takımları gerisinde bırakan Brighton, grup aşamasında oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.