B. Dortmund-PSV Eindhoven maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta oynanacak?

B. Dortmund ile PSV Eindhoven arasındaki maçın oynanma vakti yaklaşıyor. Türkiye saatiyle bu karşılaşmanın hangi saatte başlayacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı, futbol tutkunlarının merak ettiği konular arasında yer alıyor. Yeşil sahalardaki önemli müsabakalardan biri olan B. Dortmund-PSV Eindhoven maçı ne zaman? İşte ayrıntılar...

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2024 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2024 11:34
Kaynak: HABER MERKEZİ
B. Dortmund-PSV Eindhoven maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta oynanacak?

B.Dortmund ile PSV, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 turunda karşı karşıya gelecek. Futbol tutkunları, heyecanla beklenen B. Dortmund-PSV Eindhoven müsabakası için geri sayıma başladı. Her yaş grubundan futbolseverin ilgisini çeken bu maçın ne zaman oynanacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı ise merak konusu haline geldi. Şimdiden maçta neler olabileceği ve sonucun kaç kaç bitebileceği konuşulmaya başlandı. B. Dortmund-PSV Eindhoven maçı ne zaman? Söz konusu mücadele nerede yapılacak, saat kaçta, hangi kanalda izlenebilecek? Tüm bu detaylar haberimizde sizler için derlendi.

B. Dortmund-PSV Eindhoven maçı

B. Dortmund-PSV Eindhoven maçı nerede oynanacak?

B. Dortmund-PSV Eindhoven maçı, Hollanda’da yer alan Philips Stadı’nda oynanacak.

B. Dortmund-PSV Eindhoven maçı ne zaman?

Her yaştan futbol taraftarının heyecanla beklediği B. Dortmund-PSV Eindhoven maçı, 13 Mart’ta gece saat 23.00’da başlayacak.

B. Dortmund-PSV Eindhoven maçı hangi kanalda yayınlanacak?

B. Dortmund-PSV Eindhoven maçı hangi kanalda sorusunun cevabını merak eden kişiler, konu ile ilgili bilgi almak için, araştırmalar yapmaya başladı. B. Dortmund-PSV Eindhoven arasında gerçekleşecek olan bu karşılaşma TV 8,5, İçtimai TV ve EXXEN ekranlarından izlenebilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.