Basketbol tutkunlarının gözü bu maçta: Norveç U16-İsviçre U16 maçı ne zaman ve saat kaçta?

Basketbol tutkunları, Norveç U16 ve İsviçre U16 takımları arasındaki maçı heyecanla bekliyor. Bu karşılaşmanın tarihi ve hangi kanalda yayınlanacağı, sporseverler arasında büyük bir merak konusu haline geldi. Peki, Kanada-Avustralya karşılaşması ne zaman gerçekleşecek? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2024 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2024 15:34
Kaynak: HABER MERKEZİ
Basketbol tutkunlarının gözü bu maçta: Norveç U16-İsviçre U16 maçı ne zaman ve saat kaçta?

Basketbol tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği Norveç U16-İsviçre U16 maçına geri sayım başladı! Farklı yaş gruplarından gelen basketbol meraklılarının büyük bir ilgiyle takip ettiği bu mücadelenin ne zaman ve hangi televizyon kanalında yayınlanacağı ise büyük bir merak konusu. Norveç U16-İsviçre U16 maçı ne zaman ve hangi kanalda izlenebilecek? Tüm bu detayları sizler için derledik…

NORVEÇ U16-İSVİÇRE U16 MAÇI NE ZAMAN?

Norveç ile İsviçre arasındaki maç, 19 Ağustos Pazartesi günü saat 14:00'te oynanacak. Bu karşılaşma, futbolseverlere önemli ve heyecan dolu anlar sunacak.

NORVEÇ U16-İSVİÇRE U16 MAÇI NEREDE OYNANACAK?

Norveç-İsviçre maçı nerede oynanacak sorusu spor severle tarafından merak konusu oldu. Ancak maçın nerede oynanacağı henüz netlik kazanmadı.

NORVEÇ U16-İSVİÇRE U16 MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Norveç ile İsviçre arasındaki FIBA U16 Kızlar Avrupa Şampiyonası maçı, FIBA TV kanal(lar)ından canlı olarak izlenebilecek. Genç basketbol yeteneklerini izlemek isteyenler, bu heyecan verici karşılaşmayı FIBA TV üzerinden takip edebilirler.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.