Bayer Leverkusen'in başarılı stoperi Jonathan Tah kimdir? Jonathan Tah aslen nereli?

Bayern Münih’in yakın takibinde olan ve bundan dolayı gündemde yer alan Jonathan Tah hakkında merak edilen tüm detayları sporseverler için derledik. Peki Jonathan Tah kimdir ve Jonathan Tah aslen nereli? Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz…

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2024 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2024 12:01
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bayer Leverkusen'in başarılı stoperi Jonathan Tah kimdir? Jonathan Tah aslen nereli?

Bayer Leverkusen forması giyen başarılı stoper Jonathan Tah hakkında bilgiler merak edildi ve arama motorlarında aratılıyor. Bizler de sizin için Jonathan Tah hakkında merak edilen tüm detayları derledik. Peki Jonathan Tah kimdir ve Jonathan Tah aslen nereli? İşte merak edilen tüm detaylar…

Jonathan Tah kimdir?

1996 yılında Almanya'nın Hamburg şehrinde doğan futbolcu Jonathan Tah, Anja Tah ve Aquilas Tah çiftinin çocuğudur. Deborah Tah adında bir kız kardeşi bulunan Jonathan Tah, Alman vatandaşıdır ve Fildişi Sahili kökenlidir.

Futbola Altona 93'ün altyapısında başlayan Jonathan Tah, ardından Concordia Hamburg'a geçiş yapmış ve oradan Hamburg'un altyapısına dahil olmuştur. 2014 yılında Düsseldorf'ta kiralık olarak oynadıktan sonra, 2015'te Hamburg'a geri dönmüş ve sezonun ikinci yarısında 7.5 milyon Euro'luk bir bonservis bedeliyle Bayer Leverkusen'e transferi gerçekleşti.

jonathan tah

Stoper olarak oynayan Jonathan Tah, Almanya'nın genç milli takımlarında çeşitli kademelerde mücadele etmiştir. 2016 yılında Almanya A Milli Takımına çağrılan Tah, bugüne kadar üç kez Alman Milli Takımı’nda yer almıştır.

Jonathan Tah aslen nereli?

Jonathan Tah 1996 yılında Almanya'nın Hamburg şehrinde dünyaya geldi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.