Bayraklı'da voleybol turnuvası

İzmir'in kurtuluşunun 102. yıl dönümünde Bayraklı Belediyesi voleybol turnuvası düzenleyerek şampiyon oldu

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 12:05
Kaynak: BÜLTEN
Bayraklı'da voleybol turnuvası

Bayraklı Belediyesi, İzmir'in kurtuluşunun 102. yıl dönümü şerefine düzenlediği voleybol turnuvasıyla büyük bir etkinliğe imza attı. Dört takımın yarıştığı turnuvada Bayraklı Belediyesi Voleybol Takımı şampiyonluk kupasını kazandı. Ödül töreninde ise ünlü sanatçı Işın Karaca sürprizi yaşandı.

IŞIN KARACA SÜRPRİZİ

Ödül töreninde KASK Voleybol Takımı'nın ödüllerini sanatçı Işın Karaca, Trabzongücüspor’un üçüncülük ödülünü Bayraklı Belediyesi Meclis Üyesi Fikret Karabağ, Efor Voleybol Takımı’nın ikincilik ödülünü Bayraklı Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Levent Öztürk ve şampiyon Bayraklı Belediyesi Voleybol Takımı'nın kupasını ise Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürü Utku Baş takdim etti.

GENÇLERİMİZİ HER ZAMAN DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, turnuva sonrası yaptığı açıklamada, “İzmirimizin kurtuluşunun 102. yıl dönümünde sporun birleştirici gücüyle gerçekleştirilen bu turnuva, gençlerimizin enerjisi ve azmiyle daha anlamlı hale geldi. Bayraklı Belediyesi olarak, sporu ve gençlerimizi her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Bu vesileyle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmetle anıyorum. 9 Eylül İzmir’in kurtuluşu kutlu olsun” dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.