Beşiktaş'ın eski futbolcusu Oğuzhan Özyakup futbolu bırakıyor

Eski Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup, sosyal medya hesabından futbolu bırakacağını duyurdu. Peki, Oğuzhan Özyakup kimdir? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2024 19:28
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2024 19:38
Kaynak: HABER MERKEZİ
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Oğuzhan Özyakup futbolu bırakıyor

Birçok takımda forma giyen eski futbolcu Oğuzhan Özyakup, sosyal medya hesabından futbolu bırakma kararı aldığını duyurdu. Özyakup yaptığı paylaşımda futbolda istediği verimi alamadığını belirterek, "Kendimi bildim bileli futbolu çok mutlu ve keyif alarak oynadım. Futbol hiçbir zaman sadece futbol olmadı benim için. Hayatım oldu, her zaman da hayatımın bir parçası olacak. Çok şanslıyım ki; hep hedefi ve hayalleri olan takımlarda oynama şansı yakaladım. Şampiyonluklar ve kupalar kadar özel ve hiçbir zaman unutmayacağım maçlar oynadım. Geriye bakıp düşündüğümde çoğu futbolcuya nasip olmayacak anlara ve anılara sahibim. Ancak son 2 sezonda zor ve heyecanlı maçlar oynasam da artık oynadığım futbol tarzından mutlu olmadığımı ve istediğim noktanın uzağında olduğumu fark ettim. Son birkaç aydır da bu kararı almak için çok düşündüm. Futbol oynamak benim için "para kazandığım bir iş" olmadı hiçbir zaman. Bu yüzden futbolu keyif aldığım sürece oynayacağımı ve kendi futbol felsefemle oynayamadığım an veda edeceğimi biliyordum" dedi.

BEŞİKTAŞLI OLARAK ANILMAK İSTİYOR

Eski milli futbolcu Oğuzhan Özyakup sözlerine şunları ekledi:

"Bu yaz Süper Lig'den teklif yapan tüm takımlara ilgileri için çok teşekkür ederim. Ama ben kendimi her zaman Beşiktaşlı Oğuzhan olarak hissettiğim ve her zaman da öyle anılmak istediğim için başka bir kulüpte oynamam mümkün değildi. Birkaç aydır futbol kariyerim açısından bu kararı almak için çok düşündüm ve benim için kolay olmadı. Ancak futbola verdiğim sonsuz sevgi ve değere karşılık yeterli hedefler olmadığı için profesyonel futbol kariyerimi sonlandırma kararı aldım. Kariyerimde emeği olan herkese çok teşekkür ederim"

OĞUZHAN ÖZYAKUP KİMDİR?

Oğuzhan Özyakup, 23 Eylül 1992'de Zaandam, Hollanda'da doğan eski Türk millî futbolcudur. Futbol kariyerine Hollanda'nın AZ Alkmaar kulübünde başladı ve ardından Arsenal altyapısına geçti. Arsenal'da profesyonel sözleşme imzaladı . Özyakup, futbol kariyerini 31 yaşında sonlandırdığını duyurdu.

OĞUZHAN ÖZYAKUP'UN FORMA GİYDİĞİ TAKIMLAR

Arsenal

Beşiktaş

Feyenoord

Fortuna Sittard

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.