BİDEV'den Basketforall Projesi

Basketbol için Destek ve Eğitim Vakfı (Bİ̇DEV), Basketforall Projesi Final Konferansı İstanbul’da gerçekleştirdi. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2024 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2024 16:43
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
BİDEV'den Basketforall Projesi

Basketbol için Destek ve Eğitim Vakfı (Bİ̇DEV), nitelikli Türk basketbolcularının yetişmelerine eğitim yoluyla katkı sağlanması ve Türkiye’de basketbol sporuna emeği geçmiş̧ kişilere sosyal yardımlaşma aracılığıyla destek olunması hedefiyle çalışmalarına devam ediyor Türkiye'de basketbolun paydaşlarını bir araya getiren BİDEV projelerine hız kesmeden devam ediyor. BİDEV, deprem bölgesindeki "basketbol köy" projesinden sonra Basketforall Projesine imza attı.

Projenin Final Konferansı Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Ataköy, Turgut Atakol Konferans Salonunda gerçekleşti. Çek Cumhuriyeti Klatovy Spor Kulübü ve Bulgaristan Sports Smile Sofya Kulübü ekipleri de yer aldı. Projenin genel amacı olan “Avrupa çapında aktif spor aktörleri arasında sektörler arası iş birliğini aktararak kısıtlı imkanlara sahip gençlerin basketbol alanına dahil edilmesine ve güçlendirilmesine dikkat çekmek” ışığında, 2 İş Programı altında 12 aylık bir eylem planı tasarlanmıştır.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.