Carlos Soler kimdir? Carlos Soler kaç yaşındadır?

İspanyol futbolcu Carlos Soler, orta saha oyuncusu olarak Paris Saint-Germain'de (PSG) forma giymektedir. Peki Carlos Soler kimdir? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2024 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2024 14:50
Kaynak: HABER MERKEZİ
Carlos Soler kimdir? Carlos Soler kaç yaşındadır?

Paris Saint-Germain’de forma giyen İspanyol futbolcu Carlos Soler, uluslararası başarıları ve kulüp performansıyla futbol dünyasında merak konusu oldu. Peki Carlos Soler kimdir? İşte detaylar... 

2 Ocak 1997 doğumlu İspanyol futbolcu Carlos Soler Barragán, orta saha oyuncusu olarak görev yapmaktadır ve şu anda Ligue 1 takımlarından Paris Saint-Germain'de (PSG) forma giymektedir.

ilkses

Kariyerine Valencia'da başlayan Soler, burada 226 maça çıkarak 36 gol kaydetti ve 2019 yılında Copa del Rey zaferi yaşadı. 2022 yılında Paris Saint-Germain'e 18 milyon € karşılığında transfer olan Soler, ilk sezonunda Ligue 1 şampiyonu olmayı başardı.

Uluslararası alanda da başarılar elde eden Soler, 2020 Olimpiyatları'nda İspanya Olimpiyat takımıyla gümüş madalya kazandı. Ayrıca, İspanya millî takımı ile ilk maçına 2021 yılında çıktı ve 2022 FIFA Dünya Kupası'nda da yer aldı. Soler, futbol kariyerinde hem kulüp hem de uluslararası arenada dikkat çeken performanslarıyla adından söz ettiriyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.