EURO 2024'te çeyrek final heyecanı: İngiltere - İsviçre maçı ne zaman, saat kaçta? İngiltere – İsviçre maçı hangi kanalda?

EURO 2024'te büyük heyecan devam ediyor! Turnuvanın dikkat çeken iki takımı İngiltere ve İsviçre, çeyrek finalde kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor. Futbol tutkunları merakla bu maçı bekliyor. Peki, İngiltere – İsviçre maçı ne zaman saat kaçta? İngiltere – İsviçre maçı hangi kanalda? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2024 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2024 10:37
Kaynak: HABER MERKEZİ
EURO 2024'te çeyrek final heyecanı: İngiltere - İsviçre maçı ne zaman, saat kaçta? İngiltere – İsviçre maçı hangi kanalda?

İngiltere, turnuvaya C Grubu'nda başladı. Danimarka, Slovenya ve Sırbistan ile aynı grupta mücadele eden İngilizler, 3 maç sonunda 5 puan toplayarak grubunu lider tamamladı. İngiltere, 1 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederken, 2 gol atıp sadece 1 gol yedi. Son 16 turunda Slovakya ile karşılaşan İngiltere, turnuvanın en unutulmaz maçlarından birini oynadı. 1-0 geride olduğu müsabakada, 90+5. dakikada Jude Bellingham'ın röveşata golüyle maçı uzatmalara taşıdı. Uzatmalarda da üstünlüğünü sürdüren İngiltere, Slovakya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Turnuvanın flaş ekiplerinden İsviçre, ev sahibi Almanya'nın yer aldığı A Grubu'nda organizasyona başladı. Almanya'nın arkasında 1 galibiyet ve 2 beraberlikle ikinci sırada yer alan İsviçre, 5 puan toplarken 5 gol atıp 3 gol yedi. Son 16 turunda son şampiyon İtalya ile karşılaşan İsviçre, rakibini 2-0'la geçerek çeyrek finale ulaştı. Tamamını üstün oynadığı bu karşılaşma, İsviçre'nin turnuvadaki iddiasını bir kez daha gözler önüne serdi. Şimdi gözler İngiltere – İsviçre maçına çevrildi. Kazanan yarı finale adını yazdıracak? Peki, İngiltere – İsviçre maçı ne zaman saat kaçta? İngiltere – İsviçre maçı hangi kanalda? İşte detaylar…

İNGİLTERE - İSVİÇRE MAÇI NE ZAMAN?

EURO 2024'te heyecan dorukta! Çeyrek finalde İngiltere ve İsviçre, Düsseldorf Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Bu heyecan dolu karşılaşma 6 Temmuz Cumartesi günü saat 19:00’da başlayacak.

İNGİLTERE - İSVİÇRE MAÇI HANGİ KANALDA?

EURO 2024'te büyük heyecan devam ediyor! Turnuvanın dikkat çeken iki takımı İngiltere ve İsviçre, çeyrek finalde kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor. Bu heyecan dolu karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.