EURO 2024'te gözler bu maçta: Hollanda – Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Hollanda – Türkiye maçı hangi kanalda?

Avrupa Şampiyonası'nda heyecan dorukta! A Milli Futbol Takımı, tek mağlubiyetini Portekiz karşısında alan bir performansla çeyrek finale yükseldi. Şimdi gözler, Hollanda ile Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak dev maça çevrildi. Peki, Hollanda – Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Hollanda – Türkiye maçı hangi kanalda? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2024 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2024 10:51
Kaynak: HABER MERKEZİ
EURO 2024'te gözler bu maçta: Hollanda – Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Hollanda – Türkiye maçı hangi kanalda?

Hollanda - Türkiye mücadelesi, başkent Berlin'deki Olimpiyat Stadyumu'nda gerçekleşecek. Türk taraftarların büyük ilgi göstermesi beklenirken, maç saati merakla bekleniyor. Ay-yıldızlı temsilcimizin Hollanda ile karşılaşacağı bu kritik maçı Fransız hakem Clement Turpin yönetecek. Hollanda, grup aşamasını en iyi üçüncü olarak tamamlayarak son 16 turuna kalmıştı. Ronald Koeman yönetimindeki ekip, Romanya'yı mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırdı. Peki, Hollanda – Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Hollanda – Türkiye maçı hangi kanalda? İşte detaylar…

HOLLANDA - TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Hollanda - Türkiye mücadelesi 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00'de Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak.

maç

HOLLANDA - TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA?

EURO 2024'te büyük heyecan devam ediyor! Turnuvanın en formda takımı Avusturya’yı yenen Türkiye’nin bu maçta nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor. Bu heyecan dolu karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

TÜRKİYE, HOLLANDA MAÇI ÖNCESİ KART SINIRLARINI ZORLUYOR!

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda ile karşılaşmadan önce kart sınırlarıyla mücadele ediyor. Çekya karşısında Rumen hakem Istvan Kovacs'ın gösterdiği kartlar sonrasında, Avusturya maçına 10 oyuncu kart sınırında çıkmıştık.

Karşılaşma öncesi Kaan Ayhan, Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Arda Güler, Mert Günok, Orkun Kökçü, Mert Müldür, Salih Özcan, Kenan Yıldız ve İsmail Yüksek, kart sınırındaki oyuncular olarak dikkat çekti. Maçın Portekizli hakemi Artur Dias, özellikle ilk yarıda kartlarını çıkartmakta tereddüt etmedi ve İlk yarıda kart gören Orkun ve İsmail, Hollanda maçında forma giyemeyecekler.

KART CEZALARI SIFIRLANACAK

EURO 2024'te UEFA kuralları gereği kart cezaları, turnuvanın ilerleyen aşamalarında sıfırlanacak. Bu müjdeli haberle, Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydın gibi cezalı oyuncular, Hollanda maçı öncesinde sıkıntı yaşamadan forma giyebilecekler.

Hollanda maçında kırmızı kart görülmediği sürece, 8 oyuncunun sarı kart cezası sıfırlanacak ve yarı finalde İngiltere ya da İsviçre maçına eksiksiz çıkabilecekler. Bu durum aynı zamanda yarı finalde kart cezaları nedeniyle final maçını kaçırma riskini de ortadan kaldıracak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.