Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi yolculuğu başlıyor: Lugano-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Lugano-Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda İsviçre'nin Lugano takımıyla karşılaşacak. Jose Mourinho'nun öğrencileri, deplasmandaki ilk maçı kazanarak avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor. Sarı-lacivertliler, son hazırlık maçında gösterdikleri üstün performansla moral depolamıştı. Futbolseverler ise maçın başlangıç saati ve yayınlanacağı kanal hakkında detayları merakla bekliyor. Peki Lugano-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Lugano-Fenerbahçe maçı hangi kanalda izlenebilecek? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2024 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2024 10:28
Kaynak: HABER MERKEZİ
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi yolculuğu başlıyor: Lugano-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Lugano-Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig ve Avrupa'da iddialı olmak için hazırlıklarını tamamladı. Sarı-lacivertliler, yeni sezonun ilk resmi maçına İsviçre'nin Lugano takımıyla çıkacak. Avusturya'da yapılan kampta Admira Wacker, Hajduk Split ve Strasbourg gibi takımlarla hazırlık maçları oynayan Fenerbahçe, son olarak İngiltere Championship ekibi Hull City'i mağlup etti. Lugano - Fenerbahçe maçının tarihi, saati ve hangi kanalda yayınlanacağıyla ilgili detaylar ise resmi duyurularla birlikte paylaşılacak.  Peki, Lugano-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Lugano-Fenerbahçe maçı hangi kanalda izlenebilecek? İşte detaylar...

fb

Lugano-Fenerbahçe maçı ne zaman?

Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda İsviçre'nin Lugano takımı ile Fenerbahçe arasında büyük bir mücadele var! Thun şehrindeki Stockhorn Arena stadyumunda oynanacak karşılaşma, 23 Temmuz Salı günü saat 21.30'da başlayacak.

Jose Mourinho'nun öğrencileri, Avrupa yolunda ilk adımı atmaya hazırlanırken, Lugano karşısında nasıl bir performans sergileyecekleri merakla bekleniyor. Fenerbahçeli taraftarlar, takımlarının bu kritik maçta sahaya süreceği ilk 11'i ve maçın yayınlanacağı kanalı da heyecanla araştırıyor.

fb

Lugano-Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda İsviçre'nin Lugano takımıyla karşılaşacak. İlk maç, Portekizli hakem Tiago Martins'in yönetiminde Salı günü oynanacak ve D-Smart ile D-Smart GO platformlarından canlı olarak yayınlanacak.

Bu kritik mücadele, rövanş usulüne göre oynanacak. Fenerbahçe, ikinci ön eleme turundaki rövanş mücadelesini 30 Temmuz Salı günü Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynayacak. Fenerbahçe - Lugano karşılaşması ise saat 20.00'de başlayacak

2024-2025 Şampiyonlar Ligi nasıl oynanacak?

UEFA, Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir dönüşümün kapılarını aralıyor! 2024/25 sezonundan itibaren, Avrupa futbolunun zirvesi 32 takımdan 36 takıma genişleyecek. Eski 8 gruplu formatın yerine 'İsviçre Sistemi' getirilerek, tek gruplu lig sistemi uygulanacak.

Bu köklü değişiklikle birlikte, turnuvanın heyecanı ve rekabeti yeni bir boyut kazanacak. Takım sayısının artmasıyla birlikte toplam maç sayısı da 125'ten 189'a yükselecek, futbol tutkunlarına daha fazla aksiyon sunulacak.

Yeni formatta ilk 8 sırayı alan takımlar doğrudan son 16 turuna yükseleceklerken, 9-24. sıralardaki takımlar arasında çekişmeli iki maçlı play-off mücadeleleri yaşanacak. 25-36. sıralardaki takımlar ise turnuvaya veda edecekler.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.