Filip Kostic Fenerbahçe’de! Filip Kostic kimdir?

Filip Kostic resmen Fenernahçe’de. Fenerbahçe Kulübü, Sırp futbolcu Filip Kostic ile sözleşme imzaladığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 20:15
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 20:17
Kaynak: AA
Filip Kostic Fenerbahçe’de! Filip Kostic kimdir?

Fenerbahçe Kulübü yapılan açıklamayla Filip Kostic’i renklerine bağladığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer verildi;

"Filip Kostic, kendisini sarı lacivert renklerimize bağlayan sözleşmeye imza attı. Kulübümüzün Juventus’dan kiralık kadrosuna kattığı Filip Kostic, düzenlenen törenle sözleşmemize imza attı. Kostic, taraftarlarımızın önünde sahaya çıkmak için sabırsızlandığını söyledi."

Filip Kostic kimdir?

1 Kasım 1992’De dünyaya gelen Filip Kostic orta saha oyuncusu olarak futbol kariyerine başladı.2010 yılında FK Radnički Kragujevac'ta profesyonel kariyerine adım atan Kostic burada iki sezon geçirdikten sonra, 2012 yılında Hollanda'nın FC Groningen takımına transfer oldu.  Groningen'deki başarılı performansı, Kostic'i Almanya'nın VfB Stuttgart takımına taşıdı. Stuttgart'taki iki sezonluk döneminden sonra, Hamburg'a transfer olan Kostic 2018 yılında Eintracht Frankfurt'a transfer oldu. Kostic, burada dört sezon boyunca önemli bir rol oynamış ve takımının Bundesliga'daki başarısına katkıda bulunmuştur. Bu başarılı performansının ardından, 2022 yılında Juventus'a transfer olmuş ve burada da önemli maçlarda görev almıştır.

Son olarak, 2024 yılında Süper Lig'in köklü ekiplerinden Fenerbahçe'ye transfer olan Filip Kostiic 1,84 m boyundadır. Kariyerinde toplamda 393 lig maçında 54 gol atan Kostic ayrıca, Sırbistan milli takımının da önemli bir oyuncusudur ve milli takım formasıyla 55 maça çıkmış, 3 gol atmıştır.

İlgili İçerikler
Victor Osimhen kimdir?
Victor Osimhen kimdir? Haber

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.