Fiorentina- Maccabi Haifa maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda?

Fiorentina- Maccabi Haifa maçı hakkında bilgiler merak ediliyor ve sıklıkla araştırılıyor. Peki Fiorentina- Maccabi Haifa maçı ne zaman ve saat kaçta? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2024 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2024 10:19
Kaynak: HABER MERKEZİ
Fiorentina- Maccabi Haifa maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda?

Fiorentina- Maccabi Haifa maçı hakkında bilgiler merak konusu oldu. Biz de sizin için detayları araştırdık. Peki Fiorentina - Maccabi Haifa maçı ne zaman ve saat kaçta? İşte merak edilen tüm detaylar...

Fiorentina, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmasında evinde Maccabi Haifa'yı ağırlayacak. Karşılaşma Türkiye saati ile 20:45'te başlayacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu heyecanı devam ediyor. Fiorentina, Vincenzo Italiano'nun yönetiminde, evinde Messay Dego ekibi Maccabi Haifa ile karşılaşacak.

FIORENTINA - MACCABI HAIFA MAÇI SAAT KAÇTA?

Fiorentina- Maccabi Haifa maçı için tüm detaylar netleşti. Artemio Franchi Stadyumu'nda gerçekleşecek mücadele Türkiye saatiyle 20:45'te başlayacak. Karşılaşma, Boşnak hakem Irfan Peljto'nun yönetiminde EXXEN platformunda canlı olarak yayınlanacak. Hatırlanacağı üzere ilk maçı Maccabi Haifa'nın sahasında oynanan mücadelede Fiorentina, 4-3'lük skorla galip gelmişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.