Fransa-Brezilya maçı ne zaman, saat kaçta? Fransa-Brezilya maçı hangi kanalda?

Fransa ile Brezilya arasındaki Paris 2024 Olimpiyatları maçı, sporseverler arasında büyük bir heyecan yaratıyor. Maçı canlı izlemek isteyenler için karşılaşmanın yayın saati ve yayıncı bilgileri merak ediliyor. Peki, Fransa-Brezilya maçı ne zaman, saat kaçta? Fransa-Brezilya maçı hangi kanalda? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 10:27
Kaynak: HABER MERKEZİ
Fransa-Brezilya maçı ne zaman, saat kaçta? Fransa-Brezilya maçı hangi kanalda?

Basketbol tutkunlarının heyecanla beklediği 2024 PAris Olimpiyatları Fransa-Brezilya maçına doğru geri sayım başladı. Bu mücadele ne zaman ve hangi televizyon kanalında yayınlanacağıyla ilgili detaylar, basketbolseverlerin büyük bir merakı haline gelmiş durumda. Ayrıca maçta sahaya çıkacak oyuncular ve diğer detaylar da merak ediliyor. Peki, Fransa-Brezilya maçı ne zaman, saat kaçta? Fransa-Brezilya maçı hangi kanalda? Detaylar haberimizin devamında...

Fransa-Brezilya maçı ne zaman, saat kaçta?

Paris Olimpiyatlar Ligi'nde Fransa ile Brezilya takımları 27 Temmuz Cmartesi günü karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 22.00'da olacak.

Fransa-Brezilya maçı hangi kanalda?

Yunanistan ile Kanada arasındaki Paris 2024 Olimpiyatları maçı, 27 Temmuz 2024 Cumartesi günü Eurosport 2 ve Eurosport 6 kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

2024 Paris Olimpiyatları

2024 Yaz Olimpiyatları, 26 Temmuz - 11 Ağustos 2024 tarihleri arasında Paris'te düzenlenecek. Paris, bu etkinlikte olimpiyatlara tam 100 yıl sonra yeniden ev sahipliği yapacak. Şehir daha önce 1900 ve 1924 yıllarında iki kez Yaz Olimpiyatları'na ev sahipliği yapmıştı.

Olimpiyatların mottosu "Paylaşmak için yapıldı'' olarak belirlendi ve bu etkinlik, olimpiyat ruhunu paylaşmanın önemini vurguluyor. Paris, 13 Eylül 2017 tarihinde Peru'nun başkenti Lima'da düzenlenen 131. IOC Oturumunda oyunları düzenleme hakkını kazandı. Bu süreçte sadece Paris ve Los Angeles'ın yarıştığı belirtilmiş, 2024 ve 2028 Yaz Olimpiyatlarının aynı anda iki şehre verilmesi kararlaştırılmıştı.

Paris, 2024'te düzenlenecek bu Olimpiyatlarla, Londra'dan sonra Yaz Olimpiyatları'na üçüncü kez ev sahipliği yapacak ikinci şehir olacak. Paris 2024, 1924 Olimpiyatları'nın yüzüncü yıl dönümünü kutlarken, Fransa'nın ev sahipliği yaptığı altıncı Olimpiyat olacak. Ayrıca, Paris'teki bu Olimpiyatlar, 1992 Albertville Kış Olimpiyatlarından bu yana düzenlenen ilk Fransız Olimpiyatı olacak.

Paris 2024'ün önemli yeniliklerinden biri, break dansın Olimpiyat etkinliği olarak ilk kez yer alacak olması. Ayrıca, bu oyunlar, IOC Başkanı Thomas Bach'ın başkanlığı altında düzenlenen son Olimpiyatlar olacak. Ayrıca, ilk defa kadın ve erkek sporcular arasında eşit sayıda temsilcinin yer alacağı Olimpiyatlar olacak. Oyunların maliyetinin yaklaşık 8.3 milyar Avro olması bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.