Futbolcu Nicolo Zaniolo kimdir, hangi takımlarda oynadı?

Futbolseverlerin merakla araştırdığı isimlerden biri olan Nicolò Zaniolo, genç yeteneği ve potansiyeliyle dikkat çekiyor. Peki Nicolo Zaniolo kimdir? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 15:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
Futbolcu Nicolo Zaniolo kimdir, hangi takımlarda oynadı?

İtalyan futbolunun parlak genç yeteneklerinden biri olarak öne çıkan Nicolò Zaniolo, futbolseverler ve araştırmacılar tarafından merakla inceleniyor. İnternet üzerinde yapılan araştırmalarda, genç oyuncuyla ilgili bir dizi soru gündeme geliyor: Nicolò Zaniolo kimdir?, Kaç yaşında? İşte Nicolò Zaniolo'nun hayatına ilişkin merak edilen sorular ve yanıtları...

2 Temmuz 1999'da İtalya'nın Massa şehrinde doğan Nicolo Zaniolo, kariyerine 2016 yılında Fiorentina'nın genç takımında başladı. Ara transfer döneminin son gününde Fiorentina tarafından serbest bırakılan Zaniolo, Virtus Entella'ya katıldı. Entella Primavera ekibinde bir süre oynadıktan sonra, Serie B'deki ilk profesyonel maçına 11 Mart 2017'de Benevento karşısında çıkarak, o zamanlar sadece 17 yaşındayken takımına katkı sağladı. 2016-17 sezonunda ise toplamda yedi maça çıktı.

5 Temmuz 2017'de Inter, Zaniolo ile 1,8 milyon € bonservis ve 1,7 milyon € bonuslar karşılığında sözleşme imzaladı. Genç yetenek, 2017-18 sezonunda Inter'in genç takımında yer alarak 13 gol atarak Campionato Nazionale Primavera'nın en golcü oyuncusu oldu. Ancak, Inter'in A takımıyla resmi bir maça çıkmadan önce, 2018'in Haziran ayında Radja Nainggolan'ın transferi kapsamında Roma'ya transfer oldu. Roma formasıyla ilk maçına UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid karşısında çıkan Zaniolo, Serie A'daki ilk golünü ise 26 Aralık 2018'de Sassuolo'ya attı.

Zaniolo'nun kariyerindeki dönüm noktalarından biri, 2020'de geçirdiği sağ diz ön çapraz bağ sakatlığı oldu. Ancak, Haziran 2020'nin sonlarına doğru antrenmanlara geri döndü. 5 Temmuz 2020'de Napoli karşısında sahalara geri dönen Zaniolo, bir hafta sonra Brescia maçında sakatlık sonrası ilk golünü attı. Ancak, milli arada bir ön çapraz bağ sakatlığı daha geçirerek 2020-21 sezonunu kapattı.

2021'in Temmuz ayında, yeni teknik direktör José Mourinho'nun yönetiminde sahalara dönen Zaniolo, Avrupa Konferans Ligi'nde Trabzonspor'a attığı golle dikkat çekti.

NİCOLO ZANİOLO KAÇ YAŞINDA

1999 yılında doğan Nicolo Zaniolo günümüzde 24 yaşındadır.

NİCOLO ZANİOLO ANNESİ

Francesca Costa, 1978 yılında dünyaya gelmiş olup günümüzde 46 yaşındadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.