Galatasaray'da Cenk Ergün istifa etti

 Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 13:47
Kaynak: İHA
Galatasaray'da Cenk Ergün istifa etti


Cenk Ergün sosyal medya hesabından istifasıyla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bugün yazılı olarak da Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Dursun Aydın Özbek'e ilettiğim üzere kulübümüzdeki profesyonel görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. İçinde bulunduğumuz durumun hem kulübüme zarar vermemesi hem de adımın daha fazla itibarsızlaştırılmaması adına almış olduğum kararı sizlerle paylaşıyorum. Detaylı açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağımı belirtir, kamuoyunun bilgisine sunarım."

Cenk Ergün kimdir?

Cenk Ergün, 1974 yılında Bursa’da doğmuştur. Liseyi Galatasaray Lisesi matematik bölümünden bitiren Ergün Koç Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü’nde mezun oldu. Cenk Ergün Fransızca, İngilizce, İspanyolca ve İtalyanca dillerini bilmektedir.  

2006 yılından itibaren Galatasaray Sportif A.Ş.’de Özel Projeler Sorumlusu olarak görev alan Ergün, 2008 - 2015 yılları arasında A Takım İdari Menajerliği, ardından 2018 yılına kadar Galatasaray Sportif A.Ş. Futbol Direktörlüğü yaptı. Şu anda Galatasaray’da futbol direktörü olarak görev yapmaktadır.  

Son olarak, Galatasaray’ın futbol direktörlüğü görevine getirilen Ergün, kulüpteki bu yeni rolüyle transfer süreçleri ve takım yönetiminde önemli bir pozisyondadır. 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.