Galatasaraylı taraftarlar, Sacha Boey'i geri istedi: Sacha Boey’den Galatasaray taraftarına sert yanıt

Bayern Münih'in hazırlık kampında, genç sağ bek Sacha Boey, Galatasaraylı taraftarların “Seni çok özledik, Galatasaray’a geri dön!” çağrısına “Hayır” yanıtı vererek dikkat çekti. Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey'in piyasa değeri merak konusu oldu. İşte Sacha Boey piyasa değeri...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2024 21:39
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2024 00:08
Kaynak: HABER MERKEZİ
Galatasaraylı taraftarlar, Sacha Boey'i geri istedi: Sacha Boey’den Galatasaray taraftarına sert yanıt

Boey’un tepkisi sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve bazı Galatasaray taraftarları, oyuncunun cevabına tepki gösterdi. Bu haberle birlikte güneme gelen Sacha Boey'in piyasa değer merak konusu oldu. Peki Sacha Boey kimdir? İşte Sacha Boey piyasa değeri...

sacha boey

Sacha Boey kimdir? İşte Sacha Boey piyasa değeri

Sacha Boey, 13 Eylül 2000'de Fransa'nın Montreuil şehrinde doğdu. Kamerun kökenli olan Boey, genç yaşta futbol yeteneklerini sergilemeye başladı.

Boey, futbol kariyerine 2011 yılında FC Romainville altyapısında başladı. Ardından Red Star ve Stade Rennais altyapılarında gelişim gösterdi. 2017'de Rennes B takımıyla profesyonel arenaya adım attı.

2021'de Galatasaray'a transfer olan Boey, burada ilk sezonunda önemli bir performans sergiledi. 2022-23 sezonunda ise Süper Lig şampiyonu oldu. Avrupa'da da adından söz ettirdi.

28 Ocak 2024’te Bayern Münih, Boey’i 30 milyon euro + bonuslarla transfer etti. Bu transfer, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Fransa'nın alt yaş millî takımlarında oynayan Boey, Kamerun için de çağrıldı ancak kadrodan çıkarıldı. Euro U-21 şampiyonasında yer almak üzere Fransa U-21 kadrosuna seçildi fakat sakatlık nedeniyle turnuvayı kaçırdı.

Sacha Boey, hızlı yükselişi ve etkileyici performansıyla futbol dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiş bir oyuncu olarak dikkat çekiyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.