Göztepe'de Kuryu Matsuki ilk antrenmanına çıktı

TFF 1.Lig'den Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Göztepe Spor Kulübü, Kuryu Matsuki transferini resmen açıkladı. Japon futbolcu sarı kırmızılılar ile ilk antrenmanına çıktı ve renkli görüntülere sahne oldu. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2024 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2024 14:59
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Göztepe'de Kuryu Matsuki ilk antrenmanına çıktı

Trendyol 1.Lig'den Süper Lig'e şampiyon olarak çıkan Göztepe Spor Kulübü, iç ve dış transferde hareketli günler yaşarken Kuryu Matsuki transferini resmen açıkladı. Göztepe resmi sosyal medya hesabından Türkçe ve Japonca bir paylaşımda bulundu. Orta saha pozisyonunda görev alan futbolcu İzmir'e geldi ve ilk antrenmanına çıktı. FC Tokyo'dan sarı kırmızılılara transfer olan Japon futbolcunun performansı merak ediliyor.21 yaşındaki orta saha oyuncusu geçen sezon Japon 1 Ligi'nde 18 maça çıkıp 2 kez rakip fileleri havalandırdı. Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Antalyaspor ile karşı karşıaya gelecek olan Göztepe, Stanimir Stoilov yönetiminde gerçekleşen antrenman ile hazırlıklarına başladı.Adnan Süvari Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanın ilk bölümünde ısınmanın ardından pas çalışması yapan Göz-Göz, ikinci bölümde ise dar alanda oyun ve taktiksel çalışma gerçekleştirdi. Kuryu Matsuki, takım arkadaşları ile tanıştıktan sonra ilk antrenmanda sempatik tavırları ile dikkat çekti.

KURYU MATSUKİ KİMDİR?

 Kuryu Matsuki, Matsuki Kuryu, 30 Nisan 2003 doğumludur.FC Tokyo'da orta saha pozisyonunda görev almaktadır. 1.80 m boyundaki Kuryu Matsuki, 2010–2015 yılları arasında Muroran Osawa FC takımında forma giydi. 2016–2018 yılları arasında ise Aomori Yamada Junior HS takımında mücadele etti. 2019–2021 yıllarında ise Aomori Yamada HS ile mücadele etti. Japon milli takımında U15-U16-U17-U20-U23 takımlarında oynadı. Milli takımlarda önemli başarılara imza atan Kuryu Matsuki, A takıma çıkma başarısını gösterdi. Matsuki, 2021'de Fransa Ligue 1 takımı Olympique Lyonnais ile antrenmana çıktı. Daha sonra Japon Ligi'ne tekrar geri döndü. Yuto Nagatomo'nun etkisi ile Japonya'da kalma kararını aldı. U-20 takımının kaptanlığını yaptıktan sonra AFC Yılın Genç Oyuncusu seçildi. 2003 jenerasyonun parlayan yıldızı Kuryu Matsuki, Avrupa takımlarıın transfer listesinde yer aldı. 2023-2024 sezonunda Kuryu Matsuki, 17 maçta 2 gol, 4 asist ile mücadele etti.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.