Göztepe'de Stanimir Stoilov ile keyifler yerinde

Trendyol Süper Lig'de 6. haftada 6.sırada namağlup yoluna ilerleyen Göztepe Spor Kulübü'nde yüzler gülüyor. Tecrübeli teknik direktör Stanimir Stoilov yönetiminde 2 galibiyet, 3 beraberlik alan Göz-Göz, sahada fırtına gibi esiyor. Detaylar haberimizde…

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2024 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2024 14:40
Muhabir: HÜSEYİN DEMİR
Göztepe'de Stanimir Stoilov ile keyifler yerinde

TFF 1.Lig'den Süper Lig'e geri dönen Göztepe Spor Kulübü, 2024-2025 sezonuna harika bir başlangıç yaparak rakiplerine gözdağı veriyor. Milli aranın ardından 16 gün sonra Gürsel Aksel Stadyumu'nda taraftarları önünde sahaya çıkan sarı kırmızılılar, Bellona Kaysersispor'u 3-0 mağlup etti. Evinde muazzam bir galibiyet ile ivme yakalayan İzmir temsilcisi taraftarlarına keyifli anlar yaşattı. Taha Altıkardeş ve Juan Santos Da Silva ve Doğan Erdoğan’ın golleriyle sahadan 3-0 galip ayrılan Göz-Göz, önümüzdeki hafta Samsunspor deplasmanında sahaya çıkacak. Namağlup, ligin en az gol yiyen takımı olan Göztepe hem savunmada hem hücumda üstün performansı ile göz kamaştırıyor.

STOİLOV KAZANMAYI SEVİYOR

Geçen sezon Göztepe’nin başına geçen Bulgar teknik direktör takımını şampiyon yaptıktan sonra Süper Lig'de kalıcı olacaklarını ifade etmişti. Taraftarların önünde gümbür gümbür ilerleyen sarı kırmızılılar, başarılı transferlerden sonra dikkat çekmeye başladı. Göztepe, teknik direktör Stanimir Stoilov ile 28 karşılaşmada yalnızca 3 kez mağlup oldu. 17 galibiyet 8 beraberlik 3 mağlubiyet aldı. Taraftarların gönlünde taht kuran Stoilov, takımını başarıları bir şekilde yönetirken hücumda hızlı, tempolu oyunuyla biliniyor. Türk futbolunu yakından bilen tecrübeli teknik direktör oyun sistemi ve oyun felsefesiyle ayakta alkışlanıyor.

STOİLOV'UN ÖĞRENCİLERİ TEMPOLU OYNUYOR

Ön alanda baskıyı iyi kuran, rakiplerine savunmada nefes aldırmayan Göztepe'nin hücum hattı yeni transferler ile daha etkili oldu. Hücum hattında; Romulo, Juan Santos da Silva, Solet üçlüsü ile tempolu oynamaya seven Göz-Göz, Kuryu Matsuki ile gücüne güç kattı. Maçın 90 dakikası tempolu oynayan, rakibini baskı ile yıldıran sarı kırmızılıların kuvvet ve kondisyonu ön planda oldu. Genç ve dinamik bir kadro ile yeşil sahada olan Göztepe'de İsaac Solet ve Anthony Dennis'in performansı göz kamaştırıyor.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.