Göztepe evinde yenilmiyor

Süper Lig'de mücadele eden Göztepe Spor Kulübü, sezonun 8.haftasında Net Global Sivasspor ile kozlarını paylaşıyor. Göz-Göz evinde yenilmiyor. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 11:29
Muhabir: HÜSEYİN DEMİR
Göztepe evinde yenilmiyor

Süper Lig'de büyük heyecan başladı. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet artıyor. Göztepe Spor Kulübü, sezonun 8.haftasında Net Global Sivasspor'u misafir ediyor. Büyük mücadele 5 Ekim Cumartesi günü saat 16:00'da Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından karşılaşmanın hakemleri; Ali Şansalan, Bahtiyar Birinci, Yusuf Bozdoğan, İlker Yasin Avcı olarak belirlendi. Sarı kırmızılılar, oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle 9 puanla 7.sırada mücadele ediyor. Sivasspor ise oynadığı 7 müsabakada 2 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle 8 puanla 12.sırada yer alıyor. Göz-Göz, en son oynadığı müsabakada Samsunspor'a 4-3'lük skorla mağlup olurken Sivasspor ise evinde Başakşehir'e 2-1 kaybetti. Sarı kırmızılılar, evinde oynadığı müsabakalarda rakibine yenilmiyor.

GÖZTEPE KAPALI GİŞE

Türkiye'nin ve İzmir'in köklü kulüplerinden Göztepe Spor Kulübü'nün taraftarları tribün rekoru ile Gürsel Aksel Stadyumunu cehenneme çeviriyor. Göz-Göz'ün Sivasspor maçının biletleri kısa sürede tükendi. Süper Lig'in 6. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray (44 bin 283) ve Beşiktaş-Eyüpspor (33 bin 116) maçlarının ardından en çok seyirci alan karşılaşma sarı-kırmızılıların Kayserispor'u ağırladığı (16 bin 20) maç olmuştu. Göztepe maçını 17 bin 489 taraftar izleyecek.

AVANTAJ GÖZTEPE'DE

Stanimir Stoilov yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan Göztepe, maç saatini bekliyor. Göztepe, Sivasspor'la Süper Lig'de oynanan müsabakalarda rakibine karşı üstünlük kurdu. Süper Lig'de Sivasspor'a karşı 10 kez karşılaşan Göz-Göz, 5 galibiyet aldı. Yiğidolara üç maçta kaybeden Göz-Göz, iki müsabaka da berabere kaldı. İki takım tarihlerinde Süper Lig'de ilk olarak 2017-2018 sezonunda karşı karşıya geldi. Göztepe, Sivas'taki randevuyu 3-2 kazanırken, İzmir'de de rakibini 1-0 yendi. İki takımın son karşılaşmasında ise Göztepe evinde 2-1 kazandı.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.