Göztepe sezon boyunca ilk yenilgisini yaşadı

Göztepe, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Samsunspor'a 4-3 mağlup olarak sezonun ilk yenilgisini aldı

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2024 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2024 15:22
Kaynak: İHA
Göztepe sezon boyunca ilk yenilgisini yaşadı

Göztepe, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Samsunspor’a 4-3 mağlup olarak bu sezonki ilk yenilgisini aldı. İzmir temsilcisi, sezona etkili bir başlangıç yaparak ilk 6 hafta 2 galibiyet ve 3 beraberlik elde etmişti. İlk üç maçında Antalyaspor ile 0-0, Fenerbahçe ile 2-2 ve Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Göztepe, daha sonra Bodrum FK’yı 2-0 ve Kayserispor’u 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan 7. hafta mücadelesinde Göztepe, 3-1 öne geçmesine rağmen skoru koruyamayarak karşılaşmadan 4-3 mağlup ayrıldı. Bu sonuç, Göztepe'nin sezon boyunca yaşadığı ilk yenilgi oldu. Maç sonrası Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, takımının performansını eleştirerek, "Bu karşılaşmada 1 puanı bile hak etmedik," ifadelerini kullandı.

Isaac Solet’in sağlık durumu nasıl?

Maçın başlarında Isaac Solet, rakip oyuncuyla girdiği hava topu mücadelesinde kafasına aldığı darbeyle kısa süreli bilinç kaybı yaşadı. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Fransız orta saha oyuncusu, doktorların kontrolü altında tutuldu. Kendini iyi hissetmeye başlayan Solet, sağlık ekibinin onayıyla taburcu oldu ve takımla birlikte İzmir’e döndü.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.