Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov'dan önemli açıklamalar

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 23:54
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2024 00:01
Kaynak: AA
Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov'dan önemli açıklamalar

Stoilov, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Uzun bir süredir maç yapmadıklarını hatırlatan Stoilov, şöyle konuştu:

"Bu nedenle hem futbol anlamında hem de dinamizm anlamında bazı çekincelerimiz vardı. Fakat bu şekilde olmadı. Dinamizm anlamında belki maksimum potansiyelimizle değil ama yüzde 80'in üzerinde bir performans gösterdiğimizi düşünüyorum. İlk yarı 1-2 gol daha atabilirdik. Fakat fırsatları maalesef değerlendiremedik. Kayserispor da çok tehlikeli bir takım. Ofansif anlamda son 2 maçta 4 gol atmışlardı."

Stoilov, savunmada iyi performans gösterdiklerini ancak hücum anlamında daha öz güvenli olmaları gerektiğini belirterek, "Bunun üzerine çok ciddi çalışmalar yapmalıyız. Final paslarında daha iyi olmamız gerekiyor ve maçı daha erken bitirebilecek fırsatları değerlendirmeliyiz. Aynı zamanda dinamizm anlamında da çalışmaya devam etmeli ve daha iyi olmalıyız. Bugün 3 golden çok daha fazlasını atabilirdik fakat bu şansları maalesef değerlendiremedik." ifadelerini kullandı.

Taraftarımız sahada çok koşan ve savaşan bir takım görmek istiyor

Takımda tecrübeli isimlerin yanı sıra genç oyuncuların da yer aldığını aktaran Stoilov, "Bugün herkesin performansından tatmin oldum diyemem. Çünkü kesinlikle bizim takımımızda herkesin en yüksek potansiyeliyle oynaması ve her şeyini vermesi gerekiyor. Bunun için de her gün çok sıkı bir şekilde çalışmaya devam etmemiz gerekiyor." diye konuştu.

Stoilov, 3 stoperleri Nielsen, Miroshi ve Koray Günter'in sakatlığının olduğunu hatırlatarak, "Her gün çok sıkı bir şekilde çalışmaya devam ederek her şeyimizi vermeliyiz. Kazanabiliriz, kaybedebiliriz ama kesinlikle bizim için önemli olan bu dinamizmimizi sahaya yansıtmak ve sürekli savaşmak çünkü taraftarımız sahada çok koşan ve savaşan bir takım görmek istiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Herkesin çok çalışması gerektiğini belirten Stoilov, "Ben buradayken zaten savaşmayan, koşmayan bir oyuncunun burada yeri kesinlikle olamaz." diye

Kayserispor Teknik Sorumlusu Serhat Sütlü: Rakibimizin oyununa karşılık veremedik


Serhat Sütlü, müsabakadan sonra yaptığı değerlendirmede, 8 günde 3 maç oynadıklarını hatırlatarak, Göztepe'nin de 2 haftadır müsabakaya çıkmadığını söyledi.

Göztepe'nin güçlü olduğu yönleri bildiklerini ve buna göre hazırlandıklarını kaydeden Sütlü, şöyle konuştu:
"Ancak sahada karşılığını veremedik, tebrik ediyoruz rakibimizi. Biz de en kısa sürede dinlenip 4 haftadır seyrettirdiğimiz Kayserispor'u Beşiktaş maçında tekrar sahada göstermek adına hazırlıklarımızı yapacağız. Rakibimizin oyununa karşılık veremedik, ikili mücadelelerde, duran toplarda. Rakibimiz, seyircisinin önünde galip geldi." konuştu.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.