Göztepe'ye 10 numara transfer: Victor Hugo kimdir?

Süper Lig'e geri dönen Göztepe Spor Kulübü, sambacı 10 numara Victor Hugo'yu kiralık olarak transfer etti. Peki, Brezilyalı Victor Hugo kimdir? Kariyerinde hangi başarılar var? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2024 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2024 11:00
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Göztepe'ye 10 numara transfer: Victor Hugo kimdir?

TFF 1.Lig'den Süper Lig'e şampiyon olarak çıkan Göztepe Spor Kulübü, iç ve dış transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Göz-Göz, ilk üç haftada üç puan ile 9.sırada yer alırken Süper Lig'de harika işlere imza atıyor. Sarı kırmızılılar bu hafta Bodrumspor ile kozlarını paylaşacak. Sezon başında taraftarlar tarafından tepki toplayan Göztepe yönetimi harekete geçerek transfer çalışmalarını hızlandırdı. Menajerlerin uzun zamandan beri transfer listesinde yer alan Victor Hugo, İzmir'e geldi.

GÖZTEPE'NİN EN PAHALI OYUNCUSU OLDU

Sarı kırmızılılar, Brezilyalı orta saha oyuncusu 20 yaşındaki Victor Hugo ile anlaşma sağladı. 20 yaşındaki sambacı geçtiğimiz sezon 22 maçta forma giydi.Göztepe Spor Kulübü resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Profesyonel futbolcu Victor Hugo ve kulübü CR Flamengo ile oyuncunun satın alma opsiyonu ile birlikte 2024-25 sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Victor Hugo, cuma günü İzmir'de sağlık kontrollerinden geçecektir." ifadelerine yer verildi. Böylelikle, sarı-kırmızılıların kadrosunda; Heliton, Djalma Silva, Romulo ve Juan Silva Santos ile birlikte 5 Brezilyalı futbolcu bulunuyor. Victor Hugo, Göztepe’nin 5 milyon €'luk transferiyle en değerli oyuncusu oldu.

VİCTOR HUGO KİMDİR?

Victor Hugo,11 May 2004 tarihinde Brezilya'da dünyaya geldi. 1,82 m boyundaki futbolcu orta saha pozisyonunda görev alıyor. 10 numara pozisyonunda görev alan Hugo, üstün performansı ile göz kamaştırıyor. Kıvrak çalımları ve atletik özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Sol ayaklı Victor Hugo, orta sahanın her bölgesinde oynayabiliyor. Çok yönlü özelliğiyle bilinen sambacı Avrupa takımlarının transfer listesinde yer almıştı. 2023-2024 sezonunda Brezilya takımlarından Flamengo forması giydi. 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Victor Hugo, Göztepe'ye transfer olarak gitti.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.