Gürcistan-Lüksemburg maçı hangi gün oynanacak, saat kaçta nerede?

Gürcistan ile Lüksemburg arasındaki heyecan dolu mücadele, UEFA Euro 2024 çerçevesinde yer alacak. Taraftarların büyük bir merakla beklediği Gürcistan-Lüksemburg maçı hangi gün oynanacak? İşte tüm detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2024 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2024 15:41
Kaynak: HABER MERKEZİ
Gürcistan-Lüksemburg maçı hangi gün oynanacak, saat kaçta nerede?

Futbol severlerin heyecanla beklediği Gürcistan ve Lüksemburg arasındaki UEFA Euro 2024 maçı için geri sayım başladı. Taraftarlar şimdiden maçın sonucu hakkında tahminlerde bulunduğu bugünlerde, iki güçlü takım karşı karşıya gelecek. Bu mücadele, kesinlikle nefesleri kesecek. Gürcistan-Lüksemburg maçı hangi gün oynanacak? Tüm detaylar haberimizin devamında yer alıyor.

Gürcistan-Lüksemburg maçı

Gürcistan-Lüksemburg maçı nerede oynanacak?

Gürcistan-Lüksemburg maçı nerede oynanacak diye merak edenler için cevap, Tiflis’te bulunan Boris Paichadze Dinamo Arena Stadyumu'dur.

Gürcistan-Lüksemburg maçı ne zaman?

Taraftarların büyük bir merakla takip ettiği UEFA Euro Elemeleri’nde karşı karşıya gelecek olan Gürcistan ve Lüksemburg takımları 21 Mart Perşembe saat 20.00’de mücadeleye başlayacak.

Gürcistan-Lüksemburg maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Gürcistan-Lüksemburg maçı hangi kanalda yayınlanacak diye merak edenler, internet üzerinden araştırmalara başladı. Maç heyecanını televizyon karşısında canlı olarak izlemek isteyen kişiler, bu maçı S Sport 2 kanalı, Kablo TV'de 241 numarada, Tivibu'de 74 numarada, Turkcell TV+'da 78 numarada ve Vodafone TV'de 12 üzerinden izleyebilirler.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.