İl şampiyonluğu Menemen Belediyesi Güreş Takımı'nın

Menemen Belediyesi Güreş Takımı, Buca’da düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Turnuvası’nda büyük bir başarı elde ederek İzmir il birincisi oldu

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 10:06
Kaynak: İHA
İl şampiyonluğu Menemen Belediyesi Güreş Takımı'nın

Sporcuları ve antrenörlerini tebrik eden Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “Evlatlarımızın gösterdiği üstün performans, hem ilçemizi hem de kulübümüzü gururlandırdı” dedi.

Menemen Belediyesi Güreş Takımı, Buca Afet Evleri Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvada 13 sporcu ile yer aldı. Takım, 4 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak İzmir İl Şampiyonu unvanını elde etti.

Aynı azim ve kararlılıkla mücadele etmeyi hedefliyoruz

Başkan Aydın Pehlivan, takımın başarısını değerlendirirken, “Sporcularımızın bu başarıları, disiplinli çalışmalarının ve özverilerinin bir sonucudur. Kendileriyle gurur duyuyoruz. Bu zafer, gençlerimize sporun önemini gösteriyor. Elde ettikleri başarılar, gelecekte daha büyük hedefler için bir motivasyon kaynağı olacaktır. Takımımızın bu başarısını yalnızca bir başlangıç olarak görüyor ve gelecekteki ulusal şampiyonalarda da aynı azim ve kararlılıkla mücadele etmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.