İmren Alaçatıspor fırtına gibi esti

İzmir Süper Amatör Lig D Grubu'nda mücadele eden İmren Alaçatıspor, ligin 2. haftasında Eski İzmir Gençlik’i konuk etti. İmren Alaçatıspor sahadan 6-0 galip ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2024 23:35
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2024 23:36
Kaynak: İHA
İmren Alaçatıspor fırtına gibi esti

İzmir Süper Amatör Lig D Grubu'nda mücadele eden İmren Alaçatıspor, ligin 2. haftasında Eski İzmir Gençlik'i ağırladı. 2024-2025 sezonunun ikinci maçında Eski İzmir Gençlik'i 6-0 yenen İmren Alaçatıspor 3 puan kazanmayı başardı.

İmren Alaçatısporlu Murat Çetin maçın 2. Ve 30. Dakikasında takımını 2-0 öne geçirirken Zeki Parlaktepe 43. Dakika takımını 3-0 öne geçirdi. İmren Alaçatıspor ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında Ümit Kocabaş'ın attığı golle İmren Alaçatıspor 4-0 öne geçti. Maçın 85. ve 88. dakikasında Mehmet Berke Sarlıca Murat Çetin'in attığı gollerle maçı 6-0 kazandı.

"Oyuncularıma onlara teşekkür ediyorum"

Galibiyeti değerlendiren İmren Alaçatıspor Teknik Direktörü Hakan Kara şöyle konuştu;

"Öncelikle galip geldiğimiz için mutluyuz. Oyuncularımızın gösterdiği performans için onlara teşekkür ediyorum. Yeni kurulmuş genç bir ekiple lige katıldık. Tabii ki oyun bütününde bazı aksaklıklarımız var. Onları da en kısa zamanda giderip, daha da iyi oynamak için çalışacağız. Geçen hafta da söylediğim gibi bu hafta galip geldik, sevindik ve artık pazartesiden itibaren haftaya oynayacağımız Seferihisar deplasmanına hazırlanacağız. İmren Alaçatıspor Sportif Direktörü Haydar Yılmaz da yaptığı açıklamada, takımın öz güveninin yerine gelmesi için böyle bir skorun çok önemli olduğuna dikkat çekerek, "Geçen haftanın talihsizliğini ve stresini taşıyarak cıktığımız bu maçın farklı skorla kazanılmasının sevincini ve haklı gururunu yaşıyoruz. Maçın genelinde üstün olan taraf bizdik. Rakibe saygılı duruşumuzla kazanmasını bildik. Geçen haftadan dersler çıkararak bu maca hazırlandık. Dersimizi iyi çalıştık ve galip gelmesini bildik. Takımımız gün geçtikçe daha iyi olacak. Çocuklar maç temposunu yakaladikca form grafiklerini yükselecektir. Galibiyetimiz Alaçatı sevdalılarına armağan olsun"

İmren Alaçatıspor, ligin 3. haftasında 27 Ekim Pazar günü saat 14.00'de Seferihisarspor ile deplasman maçında karşılaşacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.