İtalya Kupası: Fiorentina - Atalanta maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İtalya Kupası’ndan müthiş bir heyecan yaşanıyor. Fiorentina ile Atalanta karşı karşıya gelecek ve bu maçla ilgili tüm detaylar futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Özellikle yayın bilgileri yoğun ilgi görüyor. Peki, Fiorentina - Atalanta maçı ne zaman oynanacak, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2024 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2024 11:52
Kaynak: HABER MERKEZİ
İtalya Kupası: Fiorentina - Atalanta maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İtalya Kupası'nın heyecan dolu yarı final mücadelesinde ilk maçta Fiorentina sahasında Atalanta ile karşı karşıya gelecek. Fiorentina ile Atalanta arasındaki mücadele, futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor. Peki, Fiorentina- Atalanta maçı ne zaman oynanacak, saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Fiorentina - Atalanta maçı nerede oynanacak?

Fiorentina - Atalanta maçı Stadio Artemio Franchi'nde oynanacak.

Fiorentina - Atalanta maçı ne zaman?

Futbol severlerin ilgiyle takip ettiği Fiorentina - Atalanta maçı, 3 Nisan Çarşamba günü Türkiye saati ile 22.00’da mücadeleye başlayacak.

Fiorentina - Atalanta maçı hangi kanalda?

İtalya Kupası'nın heyecan dolu yarı final mücadelesinde ilk maçta Fiorentina, 3 Nisan Çarşamba günü sahasında Atalanta ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka, trtspor.com.tr'den naklen yayınlanacak. İtalya Kupası'nın heyecanı TRT SPOR'da yaşanmaya devam ediyor. Fiorentina ve Atalanta, yarı final mücadelesinde kozlarını paylaşacaklar. Floransa’daki Artemio Franchi Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 22.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Trtspor.com.tr'den canlı olarak izleyebilirsiniz. İki ayaklı yarı final mücadelesinin rövanşı ise 24 Nisan Çarşamba günü oynanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.