TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İtalya-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? İtalya-Türkiye hangi kanalda, şifresiz mi?

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda İtalya ile gerçekleştireceği maç, takımın form durumunu test etmek adına büyük önem taşıyor. Mücadele, futbol severler tarafından heyecanla bekleniyor. İtalya-Türkiye hazırlık maçı detayları ise merak konusu. Maçın ne zaman oynanacağı, saat kaçta başlayacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı futbol tutkunları tarafından araştırılıyor. Peki, İtalya-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? İtalya-Türkiye hangi kanalda, şifresiz mi?

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2024 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2024 14:09
Kaynak: HABER MERKEZİ
İtalya-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta?  İtalya-Türkiye hangi kanalda, şifresiz mi?

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 öncesi hazırlıklar kapsamında İtalya ile karşılaşacak. İtalya-Türkiye maçının tarihi, saati ve hangi kanalda yayınlanacağı futbol severler tarafından merakla bekleniyor. Karşılaşmayı Avusturya Futbol Federasyonundan hakem Sebastian Gishamer yönetecek. Gishamer'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Andreas Heidenreich ve Santino Schreiner yapacak.

İTALYA-TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA

Mart ayında oynadığı son iki hazırlık maçından mağlubiyetle ayrılan milli takımımız, Macaristan'a 1-0 ve Avusturya'ya da 6-1 yenilmişti. Ay-yıldızlı ekip, İtalya'nın ardından EURO 2024 öncesindeki son hazırlık karşılaşmasını 10 Haziran'da deplasmanda Polonya ile oynayacak. Peki, İtalya-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta?  İtalya-Türkiye hangi kanalda, şifresiz mi?

İTALYA-TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA

İTALYA-TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 

Milli Futbol Takımı, İtalya ile yarın özel bir müsabakada karşılaşacak. Bu karşılaşma, iki takım arasındaki 16. maç olacak.

Ay-yıldızlı ekip, güçlü rakibi karşısında ilk galibiyetini elde etmek için sahaya çıkacak. Mücadele, Bologna'daki Renato Dell'Ara Stadyumu'nda TSİ 22.00'de başlayacak.

İTALYA-TÜRKİYE HANGİ KANALDA, ŞİFRESİZ Mİ?

İki takımın müsabakası TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.