İzmir'in Sultanları galibiyetle başladı

KFC Kadınlar 1.Lig'de mücadele eden Göztepe Spor Kulübü, sezonun ilk maçında Havran Bld. takımını 3-0'lık setle mağlup etti. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 13:24
Muhabir: HÜSEYİN DEMİR
İzmir'in Sultanları galibiyetle başladı

KFC Kadınlar 1.Lig'de büyük heyecan başladı. Sezonun ilk haftasında Göztepe Spor Kulübü, Havran Belediyespor'u misafir etti. İzmir'in Sultanları evinde rakibini 3-0'lık (25-15, 25-15, 25-10) setle mağlup etti. Göz-Göz, ligin 2. haftasında 11 Ekim Cuma günü Bodrum Bld. Bodrumspor ile karşılaşacak.

GÖZTEPE'DEN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Dünya Sağlık Örgütü tarafından 2004 yılından bu yana meme kanserinde erken teşhisinin önemi ve meme kanseri farkındalığının vurgulanması amacıyla 1-31 Ekim Ayı Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayında çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Papara Göztepe Voleybol KFC Kadınlar Voleybol 1. Lig’inin ilk maçında, meme kanserine farkındalık yaratmak için “Güç Sende” sloganıyla sosyal sorumluluk projesini organize etti. Göztepe’de libero oyuncuları Berin Fırat ile Melis Demir, sahaya pembe formayla çıktı.Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil ve Voleybol Şube Başkanı Hande Çilingir’in liderliğinde organize edilen sosyal sorumluluk projesi gerçekleşti.

KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM

Galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Göztepe Spor Kulübü'nün başantrenörü Ataman Güneyligil,"Atmosfer harikaydı; dolu tribünlerin önünde oynamak çok güzeldi. Bu durum, oyuncularımız ve bizim için motive edici oldu. Buundan sonraki bütün maçlarımızda bu doluluk oranını, hatta daha fazlasını isteriz. Üç sıfır net bir galibiyetle kazandığımız için mutluyum. Rakibimizin eksik oyuncusunun olduğununun bilincindeydik. Yabancı oyuncu yoktu, ama bu  tip durumlar takımlarda bir rehavet sebep olabiliyor. Ancak takımımız, maçın birinci sayısından son sayıya kadar ritmini koruyarak güzel bir oyun sergiledi. Maç içerisinde set set bazı şeyleri çok iyi yaptık. İlk sette çok iyi servis attık. İkinci sette çok iyi blok yaptık; dokuz blok yapmışız bir setin içinde. Üçüncü sette de ataklarımız iyiydi. Bunların hepsini standart haline getirmemiz lazım. Eksikliklerimiz var, ama üstüne koyarak çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu:

Set Sonuçları

1. Set: 25-15

2. Set: 25-11

3. Set: 25-10 .

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.