İzmir'in Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'nde rakipleri belli oldu

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde 2024-2025 sezonunun fikstür çekimi gerçekleştirildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün rakipleri belli oldu. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2024 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2024 16:27
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
İzmir'in Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'nde rakipleri belli oldu

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig'de büyük heyecan başlıyor. 2024-2025 sezonunun fiksürü çekildi ve gruplar belli oldu. TBF Genel Sekreteri Dr. Serhan Antalyalı, “Geçen yıl ilk kez federasyonumuz tarafından organize edilen Tekerlekli Sandalye Ligleri için bu yıl daha iyisini gerçekleştirmek ve elimizden gelenin fazlasını yapmayı istiyoruz. Hepinize gönlünüzden geçen başarıların gerçekleşeceği bir sezon diliyorum. Geçen yıl Avrupa’da şampiyon olan Fenerbahçe ve üçüncülük yaşayan İzmir Büyükşehir Belediye takımlarımızı tebrik ediyorum. 23 Yaş Altı Milli Takımımızın Avrupa üçüncüsü olmasında tüm emekler size ait. Ülke basketbolu adına hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BÜYÜK HEYECAN BAŞLIYOR

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Süper Ligin ilk maçında deplasmanda TSK Rehabilitayson ile kozlarını paylaşacak. İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen kura çekimine; TBF Genel Sekreteri Dr. Serhan Antalyalı, TBF Yöneticileri ve kulüp temsilcileri katıldı.2 Kasım tarihinde başlaması planlanan ligde B grubunda yer alacak olan İzmir temsilcisi ilk yarı fikstürü ise şu şekilde oluştu; TSK (D), Ordu BŞB., Beşiktaş (D), Karabük Demir Kartal, Pamukkale Bld., Pendik Bld. Engelliler (D), Gazişehir Gaziantep.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.