İzmirli İrem Selçuk Avrupa 3.'sü oldu

Yunanistan’ın Selanik şehrinde düzenlenen Yıldızlar ve U15 Avrupa Halter Şampiyonası'nda İzmir Yeşilay Spor Kulübü'nün sporcusu İrem Selçuk, Avrupa 3.'sü oldu. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2024 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2024 12:27
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
İzmirli İrem Selçuk Avrupa 3.'sü oldu

Yıldızlar ve U15 Avrupa Halter Şampiyonası Yunanistan’ın Selanik şehrinde devam ediyor. Pale De Sport Alexandreio Melathron Salonunda organize edilen Şampiyonanın üçüncü gününde Milli sporcularımız tolam 13 madalya kazanarak ülkemizin gururu oldu. Milli sporcularımızın organizasyondaki madalya sayısı 8 altın, 13 gümüş 9 bronz olmak üzere toplam 30 oldu. İzmir Yeşilay Spor Kulübü'nün sporcusu İrem Selçuk, Avrupa 3.'sü oldu. İzmir Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğünde antrenörlük yapan Turgay Besler'in öğrencisi İrem Selçuk elde ettiği başarılarla göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. İzmirli İrem Selçuk, Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde okuyor.

İREM SELÇUK KÜRSÜDE

Avrupa Şampiyonasının üçüncü günü akşam seansında kadınlar 59 kiloda Gizem Ağaç silkmede 98 kilo toplamda da 173 kiloluk dereceleriyle 2 altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu. Sporcumuz koparmada ise 75 kilo ile gümüş madalya aldı. Bu sıklette sporcumuz İrem Selçuk ise koparmada 74, silkmede 92, toplamda da 166 kiloluk derecelerle 3 bronz madalya sonrasında Avrupa üçüncüsü oldu. Sporcularımıza madalyasını Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü verdi.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.