Jose Mourinho'dan Ali Koç'a destek!

Jose Mourinho, Galatasaray mağlubiyeti sonrası taraftarların Başkan Ali Koç’a yönelik sert tepkileri hakkında konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 13:13
Kaynak: HABER MERKEZİ
Jose Mourinho'dan Ali Koç'a destek!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, yarın UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak Union SG maçı öncesi basın toplantısında konuştu. 

Galatasaray mağlubiyeti sonrası taraftarların Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a gösterdiği tepkinin sorulması üzerine Portekizli teknik adam şunları söyledi:

"Bu konu hakkında bir şey söylemek istemiyorum. Bir şey söylemeye hakkım yok. Milyonlarca taraftarı olan bu kulübün bir profesyoneliyim. Onlara saygı duymam gerekiyor. Onları eleştirebilecek son kişi benim. Söyleyebileceğim tek bir şey var; biz bir maç kaybettik, normal bir maç değil, tepkinin de katlanarak olmasını anlayabiliyorum. Oyuncular sahada o maçı oynuyorlar ve benim de saha kenarında yaptığım iyi kötü değişikliklerle etkim oluyor. Bir de rakibimiz var. Maçı başkanımız oynamadı. Başkanın görevi sahanın çok ötesindedir. Fenerbahçe ailesi o maçı kaybetti, profesyonel manada bakarsanız profesyonelleri suçlamak gerekir."

Ali Koç İsmail Kartal ile görüştü iddiası

Bir televizyon kanalında Ali Koç, İsmail Kartal'a 'Bu sezon hiçbir yerle sözleşme imzalama. Bir ihtiyacın varsa bana söyle ama herhangi bir kulüple sözleşme imzalama.' dediği şeklinde bir haber geldi" açıklamasını yapıldı

Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Ekol TV isimli televizyon kanalında Onur Yıldız isimli şahsın, ‘duyum aldım’ diyerek Başkanımız ile ilgili dile getirdiği iddialar, Başkanımızın eski teknik direktörümüz İsmail Kartal’a ‘hiçbir takımla anlaşma, benden haber bekle’ dediği sözleri tamamen yalandır.

Kamuoyunun bu ve benzeri gerçek dışı söylemleri dikkate almamasını rica ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.