Kadınlar Sutopu Turnuvası'nda birincilik Büyükşehir'in

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Kadınlar Sutopu Turnuvası sona erdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, turnuvayı yenilgisiz tamamlayarak şampiyonluk elde etti. Ayrıca, Kübra Kuş turnuvanın Gol Kraliçesi unvanını kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2024 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 17:20
Kaynak: BÜLTEN
Kadınlar Sutopu Turnuvası'nda birincilik Büyükşehir'in

İzmir’de gerçekleştirilen turnuvada, İzmir Göztepe Rotary iş birliği ile düzenlenen son gün maçında Chania, İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü B Takımı'nı 15-8 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Günün final karşılaşmasında ise İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Yunan ekip Pekev'i 17-7 mağlup ederek turnuvayı yenilgisiz bir şekilde tamamladı. Yunanistan'dan Chania turnuvayı ikinci sırada tamamlarken, İzmir BBSK B takımı üçüncü, Olimpiyakos dördüncü ve Pekev Chios beşinci oldu.

Şampiyonanın kapanış töreninde kupa ve madalyalar sahiplerine verildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü As Başkanları Tuğçe Gülcüler ve Mustafa Lağap, Yönetim Kurulu Üyesi Barış Lale, Göztepe Rotary Kulübü eski Başkanı Hülya Karaduman, Genel Sekreter Barış Şeref ve Yunanistan Türkiye Uluslararası Komite Geçmiş Dönem Başkanı Murat Balcı, hakemlere, takımlara ve sporculara kupa ile anı madalyalarını takdim etti.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.