Kaf-Kaf, Pınar Cup’a galibiyetle başladı

Pınar Cup 2024’te Karşıyaka, ilk maçında Yunan temsilcisi Promitheas ekibini 85-65’lik skorla mağlup etti. Karşıyaka- Promitheas maçının özeti ve istatistikleri haberimizde…

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 19:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 19:57
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Kaf-Kaf, Pınar Cup’a galibiyetle başladı

Karşıyaka’nın geleneksel olarak düzenlendiği Pınar Cup Turnuvasında büyük heyecan başladı. Turnuvanın ilk maçında Kaf-Kaf, Yunan temsilcisi Promitheas takımını Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda misafir etti. Karşıyaka ilk maçta rakibini 85-65’lik skorla yendi.Turnuvanın ikinci maçı yarın saat 15:30’da Merkezefendi Belediyesi ile Basket-Patras arasında oynanacak. Cumartesi günü ise Denizli ekibi ile Karşıyaka kozlarını paylaşacak.

KAF-KAF HIZLI BAŞLADI

Kaf-Kaf, maça hızlı ve tempolu başlarken Boutsiele ve Jefferson ile oyunun üstünlüğünü ele geçirdi. Misafir takımda K.Williams takımının skor yükünü taşıdı. Farkı çift haneler çıkaran yeşil kırmızılılar Errick McCollum’un ve Fatts Russel’ın sayılarıyla rahat oynadı. Kaf-Kaf, ilk yarıyı McDermott’un üçlüğü ile 48-27 önde bitirdi.

ERRİCK MCCOLLUM ALEV ALDI

İkinci yarıya hızlı başlayan Kaf-Kaf, skor üstünlüğünü elinde tuttu. Boutsiele pota altından skor üreterek farkı açtı. Üçüncü çeyrekte Errick McCollum takımına liderlik yaptı. Üçüncü çeyrek Karşıyaka’nın 67-43 üstünlüğü ile sona erdi. Final periyodunda Karşıyaka hata yapmadı ve rakibini 85-65’lik skorla mağlup etti. Karşıyaka’da Errick McCollum 16 sayı ile galibiyette önemli rol oynadı. Yeni transfer pivot Boutsiele ise 14 sayı ile mücadele etti. McDermott ise 13 sayıyla oynadı.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.