Karşıyaka basketbolda kombineler satışa çıkıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Karşıyaka'nın kombineleri satışa çıkıyor. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 14:32
Muhabir: HÜSEYİN DEMİR
Karşıyaka basketbolda kombineler satışa çıkıyor

Avrupa'nın en prestijli liglerinden Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde büyük heyecan başlıyor. Büyük heyecanın başlamasına başlamasına kısa bir süre kala bütün takımlar hazırlıklarına devam ediyor. 2024-2025 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan Karşıyaka, yaptığı transferler ile taraftarlarını heyecanlandırıyor. Ufuk Sarıca yönetiminde hazırlıklarını Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda sürdüren yeşil kırmızılılar iddialı kadrosuyla rakiplerine gözdağı veriyor.

KOMBİNELER SATIŞA ÇIKIYOR

Kaf-Kaf, Pınar grubu ile yollarını ayırırken yeni sponsor arayışına devam ediyor. Karşıyaka, kombine biletlerini satışa çıkarıyor. En düşük kombine bilet fiyatı 9 bin TL olurken, en paha kombine bilet fiyatı ise 55 bin TL olarak berliendi.Karşıyaka Spor Kulübü resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,"Karşıyaka’mızın 2024-25 sezonu kombine kartları Mobilet üzerinden bugün 19.12’de satışa çıkıyor. Kombine kartlarınızı Mobilet mobil uygulamasından veya internet adresi üzerinden satın alabilirsiniz" ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN ERGÜLLÜ: TAKIMA SAHİP ÇIKALIM

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Yenileme yok bu takıma sahip çıkma var. Biletler pahalı olabilir yıl içinde madem rakipler yapıyor biz de yapabilirsek var olabiliriz” şeklinde konuştu.

Kombine bilet fiyatları şu şekilde:

VİP D - VİP C4 - VİP C6: 35 bin TL

VİP A - B - T Tribün: 40 bin TL

Platin - C4-C6: 55 bin TL

Normal Tribün: 9 bin TL

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.