Karşıyaka’da üçüncü hafta heyecanı

Ligin üçüncü haftasında Mersin Spor ile karşılaşacak olan Karşıyaka Basketbol, kendi seyircisi önünde galibiyet hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 14:58
Muhabir: BERKAY ERDEN
Karşıyaka’da üçüncü hafta heyecanı

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nin üçüncü haftasında evinde Mersin Spor’u konuk edecek olan Karşıyaka Basketbol, seyircisinin desteği ile galibiyet için mücadele edecek. Lige 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile başlayan Karşıyaka, ikinci sıradaki rakibi ile 20 Ekim Pazar günü karşılaşacak. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda saat 13:00’da başlayacak mücadelenin baş hakemliğini Ziya Özorhon üstlenecekken; yardımcı hakemler olarak Seher Ayşe Nur Yazıcıoğlu ve Tolga Akkuşoğlu görev yapacak. Federasyonun temsilcisi olarak İbrahim Emre Aydemir’in yer alacağı maçı yayıncı kuruluş olan beIN SPORTS canlı olarak yayınlayacak.

Taraftarlar biletlere bugün kavuşacak

Mersin Spor ile gerçekleştireceği maçın biletleri hakkında paylaşımda bulunan Karşıyaka Basketbol, biletlerin bugün satışa çıkacağı bilgisini paylaştı. Biletlerin Mobilet üzerinden satışa çıkarılacağını belirten Karşıyaka Basketbol, biletlerin satışa saat 19:12 ‘de açılacağını dile getirdi. Biletler için iki farklı fiyatlandırma belirleyen kulüp, öğrenci bileti için 150 tam bilet için 259 Türk Lirası bedel belirlendiğini duyurdu.

Kaynak: BERKAY ERDEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.