Karşıyaka liderlik koltuğunda

Karşıyaka, 6 maçlık galibiyet serisine imza atarak TFF 3. Lig 1. Grup'ta liderlik koltuğuna oturdu.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 15:41
Kaynak: İHA
Karşıyaka liderlik koltuğunda

TFF 3. Lig 1. Grup’ta yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Karşıyaka, ilk 7 haftada gösterdiği üstün performansla liderlik koltuğuna oturdu. Yeşil-kırmızılı ekip, lige Kırşehir FSK ile 1-1 berabere kalarak başladıktan sonra, sırasıyla Bulvarspor, 23 Elazığ FK, Artvin Hopa, Bornova 1877, Kuşadasıspor ve Düzcespor’u mağlup ederek 6 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

Hedef liderliği korumak

19 puanla ilk sırada yer alan Karşıyaka, Bursaspor’un hafta sonu oynanan maçta Silifke’ye puan kaybetmesiyle liderliği ele geçirdi. İzmir temsilcisi, gelecek hafta Tokat Bld. Plevnespor’u sahasında mağlup ederek galibiyet serisini sürdürmeyi ve liderliğini korumayı hedefliyor.

Diğer branşlarda da başarıya imza atıyor

Karşıyaka, futbolun yanı sıra basketbol ve voleybolda da başarılı sonuçlar alarak dikkat çekti. Son iki haftadır futbol branşında 3’te 3 yapan Kaf-Kaf, basketbolda ise zorlu mali sıkıntılara rağmen Merkezefendi Basket’i 105-88 ve Mersin Spor’u 107-81 yenerek çıkışını sürdürdü. Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde ise, hedefi Sultanlar Ligi’ne yükselmek olan Karşıyaka, oynadığı 3 maçı da kazanarak liderlik koltuğuna oturdu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.