Karşıyaka Spor Kulübü'nden Pınar grubu için açıklama  

Türkiye'nin ve İzmir'in güzide spor kulüplerinden Karşıyaka Spor Kulübü, Pınar grubunun isim sponsorluğundan çekildiğini resmi olarak açıkladı. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2024 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2024 15:07
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Karşıyaka Spor Kulübü'nden Pınar grubu için açıklama  

Basketbolun lokomotif takımlarından Karşıyaka Spor Kulübü, yaklaşık 30 yıldır sponsorluğu devam eden Pınar grubunun isim sponsorluğundan çekildiğini resmi sosyal medya hesabından açıkladı. Yaptığı açıklamada basketbol kültürüne yakışır bir takım oluşturulduğu belirtilirken Pınar grubunun sponsorluğu çekmesinin camiayı üzdüğü ifade edildi. Böylelikle basketbolda bir dönem sona erdi. Pınar Karşıyaka, elde ettiği şampiyonluklarla önemli bir marka olmuştu. Altyapıdan yetiştirdiği basketbolcularla milli takıma önemli oyuncular kazandıran Pınar Karşıyaka’nın basketbol kültürünü yaygınlaştırdı. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Karşıyaka Spor Kulübü, Ufuk Sarıca yönetiminde Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda çalışmalarına devam ediyor. Yeşil kırmızılılar genel menajer Haluk Yıldırım ve ekibi ile transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kaf-Kaf’ın yeni sponsorunun Yukatel olması bekleniyor.  


Karşıyaka Spor Kulübü'nün açıklaması şu şekilde: 


Uzun yıllardır Karşıyaka Spor Kulübü’ne her anlamda paha biçilemeyecek kadar destek sağlayan, özellikle basketbolda Türkiye’nin sayılı birlikteliklerinden birine imza attığımız Yaşar Holding ve Pınar markası, isim hakkı sponsorluğundan çekileceğini belirtmiştir.
Başantrenörümüz Ufuk Sarıca’nın bildirimleri ışığında 2024-2025 sezonu için dört dörtlük bir takım kurma hedefiyle yola çıktık. Bu noktada altı yabancı oyuncu transferimiz ile birlikte yerli rotasyonumuz çok iyi bir şekilde tamamlandı. Hedefleri olan, basketbol kültürümüze yakışır bir takım oluşturmuşken, böyle bir tarihte bu haber ile karşılaşmak, camiamızı derinden üzmüştür.
Karşıyaka Spor Kulübü’nün kapısı her zaman Yaşar Ailesi’ne açıktır. Bunun aksi hiçbir zaman, hiçbir şart altında düşünülemez. Bununla birlikte; sorumluluklarımız gereği, Yönetim Kurulu olarak bu zor şartlarda hızlı aksiyon almamızın elzem olması sebebiyle yeni sponsorlukların arayışına girilmiştir.
Camiamızın ve kamuoyunun bilgisine sunulur.


Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.