Karşıyaka yeni sezona iddialı başlıyor!

Türkiye'nin ve İzmir'in güzide spor kulüplerinden Karşıyaka Spor Kulübü, 2023-2024 sezonuna yeni kadro yapılanması ile iddialı başlıyor. Kaf-Kaf'ta 15 oyuncu ile yollar ayrılırken kadrosuna 10 yeni oyuncu geldi.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2024 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2024 11:26
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Karşıyaka yeni sezona iddialı başlıyor!

TFF 3.Lig'de mücadele eden Karşıyaka Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarına Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Selçuk Yaşar Spor Tesislerinde hazırlanıyor. Yeşil kırmızılılar, 2024-2025 sezonunda önce yaptığı yeni transferler ile taraftarlarını heyecanlandırıyor. Kaf-Kaf, şampiyonluk parolasıyla yola çıkarken hazırlık maçlarıyla ve özel turnuvalarla eksiklerini tespit ediyor. Lig'de büyük heyecanın başlamasına kısa bir süre kala kadro yapılanması şekilleniyor. Karşıyaka'da büyük değişim yaşanırken 15 futbolcu ile yollar ayrıldı. 10 yeni futbolcu ise takıma dahil oldu. Takıma dahil olan yeni transferler uyum ve adaptasyon sürecini tamamlıyor. Kaf-Kaf, bu sezon yine Alsancak Mustafa Denizli Stadyumunda maçlarını oynayacak.

HÜCUMA VE SAVUNMAYA TAKVİYE

2023-2024 sezonunda play-off ilk turunda Anadolu Üüniversitesine kaybeden Karşıyakalı taraftarlar büyük hayal kırıklığına uğramıştı. Bu sezon taraftarlar şampiyonluk ateşiyle yanıp tutuşurken kombinelere yavaş yavaş ilgi gösteriyor. Kaf-Kaf, yaptığı 10 transferden sonra savunmada ve hücumda ek takviye yapmayı planlıyor. Edinilen bilgilere göre teknik ekip transfer listesini yönetime bildirdi ve yakın zaman kulübün resmi açıklama yapması bekleniyor.

GELENLER: Hakan Barış, Kadir Bakırtaş, Erdal Öztürk, Aygün Özışıkyıldız, Mert Yusuf Torlakmonte, İshak Kurt, Metin Peker, Abdulkadir Öksüz, Sinan Gayla

GİDENLER: Şeref Özcan, Erdinç Cepoğlu, Barış Sağır, Fatih Taşdelen, Emre Keleşoğlu, Ömer Alper Tatlısu, Alpay Koldaş, Hakan Erçelik, Enes Kalyoncu, Haydar Yılmaz, Mehmet Alaeddinoğlu, Emir Koldere, Erdem Gökçe, Efe Tatlı ve Bilal Ceylan ile vedalaştı.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.